افزایش ۱۷ درصدی تردد خودروها در جاده‌های لرستان

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای لرستان گفت: در دی‌ سال‌جاری بیش از هشت میلیون و ۲۸۹ هزار تردد وسایل نقلیه در محورهای مواصلاتی استان ثبت شده که این میزان نسبت به ماه گذشته ۱۷ درصد افزایش داشته است.

عارف امرایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در لرستان اظهار کرد: اطلاعات به‌دست‌آمده از ۶۸ محور مجهز به سامانه‌های ترددشمار آنلاین نشان می‌دهد که هشت میلیون و ۲۸۹ هزار و ۸۷۲ تردد طی دی سال‌جاری در جاده‌های استان ثبت شد و این آمار در مقایسه با ماه قبل ۱۷ درصد رشد داشته است.

وی افزود: بررسی ماندگاری وسایل نقلیه نشان می‌دهد که ۱۱۸ هزار و ۹ خودرو (معادل ۲۱ درصد از وسایل نقلیه غیربومی مشاهده‌شده) بین یک تا سه روز در لرستان اقامت داشته‌اند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای لرستان گفت: محورهای خرم‌آباد به پلدختر و بالعکس (چم‌انجیر) و آزادراه خرم‌آباد به اراک بیشترین حجم تردد را در میان محورهای استان به خود اختصاص داده‌اند.

امرایی تصریح کرد: تماس‌های مردمی با سامانه گویای ۱۴۱ در دی سال‌جاری حدود ۲۰ هزار مورد بود که این تعداد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش ۱۴ درصدی را نشان می‌دهد.

کد خبر 833308

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.