جبهه مقاومت با اراده پولادین، بر شمشیر پیروز شد

امام‌جمعه موقت خرم‌آباد با اشاره به پیروزی‌های جبهه مقاومت در برابر جبهه صهیونیستی و استکبار جهانی، گفت: اتحاد ملت‌ها و اراده راسخ می‌تواند قدرت‌های استکباری را به تسلیم وادار کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، حجت‌الاسلام بهروز شمسی‌فر امروز _ جمعه پنجم بهمن_ در خطبه‌های نماز جمعه با اشاره به حمایت خداوند از انسان‌های پرهیزار، اظهار کرد: شنبه، سالروز فتح خیبر به دست امیرالمؤمنین است و در این ایام شاهد شکست صهیونیست‌ها نیز هستیم.

وی با یادآوری نزدیک بودن ۲۷ رجب، سالروز مبعث پیامبر اسلام، افزود: ما باید پیامبر را در اخلاق خود الگو قرار دهیم.

امام‌جمعه موقت خرم‌آباد همچنین به پیروزی‌های جبهه مقاومت در غزه، لبنان، یمن، عراق و ایران اشاره کرد و گفت: جبهه صهیونیستی با تمام امکانات مادی، سیاسی، اقتصادی، شورای امنیت و ناتو در برابر گروهی کوچک ایستاده و ادعا می‌کردند که قصد دارند اسرا را آزاد کرده و حماس را نابود کنند، اما در این زمینه ناکام ماندند.

حجت‌الاسلام شمسی‌فر این شکست را بسیار بزرگ و تاریخ‌ساز دانست و تصریح کرد: ارتش‌های مجهز آمریکا و انگلیس با تمام بمب‌ها و هواپیماها به مدت یک سال غزه را محاصره کردند و آن را مورد حمله قرار دادند، اما نتوانستند این منطقه را تسلیم کنند.

وی با اشاره به عوامل پیروزی جبهه مقاومت، تأکید کرد: صبر، مقاومت، ایمان و توکل به خداوند، سلاح‌های اصلی پیروزی بر دشمنان است.

امام‌جمعه موقت خرم‌آباد افزود: جبهه مقاومت با اراده پولادین و دستان خالی، کاری را که به نظر غیرممکن می‌آمد ممکن ساخت و ثابت کرد که خون بر شمشیر پیروز است.

وی همچنین به جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران راه مقابله با استکبار جهانی را ترسیم کرده است و اتحاد و انسجام ملت‌ها می‌تواند قدرت‌های استکباری را به تسلیم وادار کند.

شمسی‌فر تأکید کرد: این پیروزی‌ها درس بزرگی برای کشورهای منطقه بوده و موجب شده است که امروز آمریکا و اسرائیل با ذلت شکست خورده و مجبور به پذیرش شرایط مقاومت شوند.

وی در پایان با اشاره به نقش آمریکا و اسرائیل در بروز ناامنی‌های جهانی، اظهار داشت: هر کجا که جنایت و تروریسم در جهان رخ می‌دهد، ردپای آمریکا و اسرائیل دیده می‌شود.

کد خبر 832819

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.