ذخیره‌سازی ۴۰۰ تن سیب و ۲۰۰ تن پرتقال برای شب عید در فارس

سرپرست سازمان تعاون روستایی فارس گفت: ذخیره‌سازی ۴۰۰ تن سیب و ۲۰۰ تن پرتقال به منظور تنظیم بازار میوه شب عید و جلوگیری از نوسانات قیمتی انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی تعاون روستایی استان، حمید رشیدی اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان بهمن ۱۵۰ تن پرتقال والنسیا نیز به این ذخایر اضافه شود.

وی افزود: هدف از این اقدام، تأمین میوه مورد نیاز بازار شب عید با قیمت مناسب و جلوگیری از ایجاد کمبود و افزایش بی‌رویه قیمت‌ها است، سیب‌های خریداری شده در شهرک صنعتی فارس و پرتقال‌ها در سردخانه‌های شمال کشور در حال سورت و بسته‌بندی است و به‌زودی به فارس حمل و نگهداری می‌شوند تا با فرا رسیدن ایام نوروز، به صورت تدریجی وارد بازار شوند.

سرپرست تعاون روستایی فارس گفت: این اقدام در راستای سیاست‌های دولت برای حمایت از مصرف‌کننده و جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی انجام شده است.

تأمین و ذخیره‌سازی خرما در فارس

رشیدی در ادامه از تکمیل ذخایر خرما خبر داد و اظهار کرد: با توجه به اهمیت خرما در سبد غذایی مردم، امسال اقدامات ویژه‌ای برای تأمین و توزیع این محصول انجام شده است.

وی افزود: با همکاری اتحادیه تعاونی‌های روستایی، موفق شده‌ایم ذخایر کافی خرما را داشته باشیم، این امر باعث می‌شود تا در طول ماه رمضان، هیچ‌گونه کمبودی از نظر تأمین خرما در بازار وجود نداشته باشد و روزه‌داران بتوانند با قیمت مناسب به این محصول دسترسی داشته باشند.

رشیدی همچنین به برنامه‌ریزی برای توزیع عادلانه خرما در مناطق مختلف استان اشاره کرد و گفت: با همکاری جهاد کشاورزی و شبکه تعاون روستایی، شبکه توزیع و عرضه خرما در ماه رمضان ایجاد شده است، این شبکه شامل فروشگاه‌های تعاونی‌های روستایی و بازارچه‌های محلی است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اقدامات انجام شده، استان فارس آمادگی کامل برای تأمین نیاز روزه‌داران به خرما در ماه مبارک رمضان را دارد، ذخایر کافی خرما، برنامه‌ریزی دقیق برای توزیع و نظارت مستمر بر بازار، از جمله عواملی هستند که به شهروندان فارس اطمینان می‌دهند که در طول ماه رمضان به راحتی می‌توانند به خرما دسترسی داشته باشند.

کد خبر 831189

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.