کشف ۳۸۴ قطعه سکه تقلبی در سوادکوه مازندران

فرمانده یگان حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران از کشف ۳۸۴ قطعه سکه تقلبی در شهرستان سوادکوه این استان خبر داد.

به‌گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، محمدرضا کردان امروز_چهارشنبه بیست‌وششم دی_ در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان اینکه بنا بر گزارش پایگاه یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سوادکوه مبنی بر خبر واصله از سوی میراث‌بانان افتخاری مبنی بر اینکه خودرویی با حمل و نگهداری اشیای عتیقه به سمت سوادکوه در حال تردد هستند، مأموران یگان حفاظت به‌همراه عوامل انتظامی با دستور قضائی، به سرعت خودروی اعلام شده را شناسایی کردند، اظهار کرد: این مأموران پس از بازدید و بررسی توانستند از خودرو، ۳۸۴ قطعه سکه تقلبی کشف و ضبط کنند.

وی با اشاره به اینکه در این رابطه دو نفر با هویت معلوم دستگیر شدند و پرونده به‌منظور سیر مراحل قانونی تحویل مراجع ذی‌صلاح قضائی شد، افزود: طبق قانون، ساخت، خریدوفروش، نگهداری، تبلیغ و استفاده از هرگونه دستگاه فلزیاب و همچنین ورود آن به کشور منوط به گرفتن مجوز از وزارت میراث‌فرهنگی کشور است.

فرمانده یگان حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران گفت: اگر استفاده از دستگاه فلزیاب به‌منظور کشف آثار و اموال تاریخی باشد، برخورد قانونی به عمل خواهد آمد و متخلفان به مراجع قانونی معرفی خواهند شد.

کردان یادآور شد: در این راستا از تمام مردم استان درخواست می‌کنیم در صورت مشاهده هرگونه موردی در این خصوص مراتب را با ستاد خبری یگان حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان با شماره تماس ۰۱۱۳۳۳۹۱۰۰۷ یا از طریق سامانه ۰۹۶۶۲ به صورت شبانه‌روزی در میان بگذارند.

کد خبر 829875

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.