تسهیلات لازم برای راهیان نور در استان‌های مرزی تقویت می‌شود

معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور با تأکید بر اهمیت حرکت فرهنگی راهیان نور،گفت: دولت برای تقویت زیرساخت‌های استان‌های مرزی و ارائه تسهیلات بیشتر به کاروان‌های راهیان نور برنامه‌ریزی کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، علی اکبر پورجمشیدیان امروز _جمعه بیست‌ویکم دی_ در جلسه قرارگاه مرکزی راهیان نور ضمن تبریک اعیاد خجسته ماه رجب و میلاد حضرت علی (ع)، اظهار کرد: راهیان نور یکی از بزرگ‌ترین حرکت‌های فرهنگی کشور است که به ابتکار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آغاز شده و هر ساله بهبود یافته است.

وی افزود: دولت خدمتگزار در تلاش است تا با آسیب‌شناسی سال‌های گذشته، تسهیلات لازم را برای کاروان‌های راهیان نور در سراسر کشور و به‌ویژه استان‌های مرزی مانند خوزستان، کردستان، ایلام، آذربایجان غربی، کرمانشاه و بوشهر فراهم کند.

معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور همچنین به مشکلات زیرساختی از جمله جاده‌های مواصلاتی و نیازهای بهداشتی و درمانی در این مناطق اشاره کرد گفت: همکاری بیشتر دولت در این زمینه ضروری است، امید است با همراهی استاندار استان‌های مربوطه و با همکاری و پشتیبانی آن‌ها، شرایط بهتری برای اعزام کاروان‌های راهیان نور فراهم شود.

کد خبر 828313

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.