افزایش تعداد پروازهای هفتگی فرودگاه قشم

مدیرکل فرودگاه بین‌المللی قشم از افزایش تعداد پروازهای هفتگی این فرودگاه با خنک‌تر شدن هوای جزیره قشم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از هرمزگان و به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد قشم، ناصر رجبی اظهار کرد: تعداد پروازهای هفتگی این فرودگاه با خنک‌تر شدن هوای این جزیره در ماه‌های آتی و افزایش تقاضا برای مسافرت به نگین خلیج فارس به ۲۰۰ پرواز افزایش پیدا خواهد کرد.

وی افزود: هم اینک هر هفته ۹۰ پرواز رفت و برگشت در فرودگاه جزیره جهانی قشم انجام می‌شود که با خنک‌تر شدن هوا، شاهد رشد چشمگیر پروازها خواهیم بود.

مدیرکل فرودگاه بین‌المللی قشم گفت: از آبان سال‌جاری علاوه بر انجام پرواز از مسیرهای تهران، اصفهان، شیراز، مشهد، کرمانشاه و پرواز بین‌المللی از دبی، رفت و آمد پروازی از ساری و رشت به قشم نیز رشد خواهد داشت.

به گفته مدیرکل فرودگاه بین‌المللی سازمان‌منطقه آزاد قشم، پیگیری برای برقراری خط پروازی در مسیر تبریز به قشم و بلعکس هم در دست اقدام است.

رجبی اضافه کرد: شرکت‌های هواپیمایی ایران ایر، معراج، قشم ایر، سپهران، کاسپین، فلای پرشیا، آوا ایر، پارس ایر، آساجت و چابهار ۹ شرکت هواپیمایی هستند که به علاقمندان سفر به جزیره قشم، خدمات پروازی ارائه می‌دهند.

کد مطلب 800520

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.