لازمه جهش تولید علم و فناوری است/ «فن‌نما» آغازگر تحقق تولید و اشتغال دانش‌بنیان

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع انسانی شهردار همدان گفت: برگزاری نمایشگاه فن‌نما فرصت خوبی برای استفاده از ظرفیت شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان به‌ویژه برای شهرداری‌ها است و امیدواریم پایه و اساس تولید و اشتغال دانش‌بنیان که از سال‌های پیش مدنظر مقام معظم رهبری بوده است، محقق شود.

مجتبی حمزه‌رستگار در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در حاشیه برگزاری دومین نمایشگاه ملی فناوری و نوآوری اصفهان «فن‌نما» اظهار کرد: این نمایشگاه مجموعه‌ای کامل به‌لحاظ فن‌آوری، نوآوری و کارهای خلاقانه است که در سطوح مختلف چه سطح دانش‌آموزی یا در سطوح بالاتر همچون شهرداری، کارهای نو، فناورانه و فاخری را مشاهده کردیم.

وی افزود: برگزاری نمایشگاه فن‌نما در دومین دوره برگزاری رشد چشم‌گیری داشته است و مجموعه‌ای که در حال حاضر اینجا حضور دارند، بسیار فعال است، همچنین معاونت برنامه‌ریزی شهرداری همدان بسیار خوب توانسته است این نقش را در تدوین و گردآوری شرکت‌های فعال در حوزه‌های مختلف ایفا کند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع انسانی شهردار همدان تصریح کرد: برگزاری این نمایشگاه فرصت خوبی برای استفاده از ظرفیت شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان به‌ویژه برای شهرداری‌ها است و امیدواریم پایه و اساس تولید و اشتغال دانش‌بنیان که از سال‌های پیش مدنظر مقام معظم رهبری بوده است، محقق شود.

حمزه‌رستگار خاطرنشان کرد: شهرداری‌ها ظرفیت‌های بسیار بالایی دارند و می‌توانند با الگو گرفتن از شهرداری اصفهان در حوزه کارهای نوآورانه، شرکت‌های فن‌آور و خلاق در سطوح مختلف دانش‌آموزی، دانشجویی و سطوح بالاتر این مسیر را ادامه دهند.

وی تاکید کرد: لازمه جهش تولید علم و فناوری است، چراکه دانش پایه و اساس رشد و تکامل جوامع است.

کد خبر 796668

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.