به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان، سیدمحسن حسینی پیش از ظهر امروز _جمعه سیام شهریور_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با نزدیک شدن ماه مهر و بازگشایی مدارس، برخی اقدامات از سوی شهرداریها و با نظارت دفتر امور شهری و شوراهای استانداری در قالب «پروژه مهر» در حال انجام است.
وی ادامه داد: در راستای رفاه بیشتر دانشآموزان در آستانه بهار تحصیل، بهسازی، مرمت و لکهگیری آسفالت خیابانها و پیاده روهای اطراف مدارس، همکاری و هماهنگی با پلیس راهور، خطکشی معابر و همکاری با آموزش و پرورش در ارائه خدمات بهتر در حال اجرا است.
سرپرست دفتر امور شهری و شوراهای استانداری گلستان اضافه کرد: مشارکت در جشن عاطفهها، ساماندهی سرویس مدارس، نظارت و کنترل اتوبوسها، مینیبوسها و تاکسیهای درون شهری در مسیرهای عبور و مرور دانش آموزان از دیگر اقدامات در حال انجام است.
حسینی رسیدگی به فضاهای سبز معابر منتهی به مدارس، نظافت و شستشوی معابر، میادین و پارکها، لایروبی جداول، نصب سطلهای زباله در اطراف مدارس و رنگآمیزی بلوارها و میادین را از دیگر آیتمهای مورد اجرا از سوی شهرداریها اعلام کرد.
وی در خاتمه بیان کرد: تهیه و نصب تابلوها و علائم موردنیاز برای معابر، بازدید واحدهای آتشنشانی از مدارس و تذکر نواقص احتمالی از دیگر اقداماتی است که در این راستا در حال انجام است تا محیطی شاد، امن و بانشاط برای دانشآموزان عزیز جهت فراگیری علم و دانش مهیا شود.




نظر شما