استقرار ۴۸ دستگاه ماشین‌آلات آب و فاضلاب در مرز مهران

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام از استقرار ۴۸ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین شرکت آب و فاضلاب استان در مرز مهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، محمد محمدی امروز _ شنبه بیستم مرداد _ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با پیگیری مجدانه استاندار ایلام و با عنایت به لزوم تسریع در عملیات تخلیه و بارگیری آب‌های بسته بندی شده‌، یک دستگاه «لیفتراک برقی» در محل سردخانه دپو آب‌های بسته بندی شده در محل قرارگاه اربعین شرکت آبفای استان استقرار یافت.

وی افزود: خدمات‌رسانی به زائران امام حسین (ع) فرصتی گران بها و توفیقی الهی است که برای مجموعه و کارکنان تلاشگر شرکت آبفا ایلام فراهم شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام تصریح کرد: شرکت آبفا ایلام با کمک استان‌های معین ماشین آلات سبک و سنگین شامل ۲۰ دستگاه تانکر آب‌رسان، سه بیل مکانیکی، ۸ دستگاه ماشین عملیاتی کمک دار .۵ دستگاه ماشین سواری، ۳ دستگاه جنتکس دومکشه، ۳ دستگاه لجن کش، ۴ دستگاه پمپ برقی تخلیه لجن تک فاز و یک دستگاه جرثقیل جهت ارائه خدمات و تأمین آب شرب پایدار برای زوار اربعین حسینی به مهران اعزام کرده است.

محمدی ادامه داد: تا پایان اربعین این ماشین آلات در محل تعیین شده در مرز مهران برای خدمت به زائران اربعین مستقر خواهند بود.

کد خبر 779874

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.