تأمین آب پایدار مرز مهران در ایام اربعین

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام از تامین آب پایدار مرز مهران در ایام اربعین خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، محمد محمدی امروز _ جمعه نوزدهم مرداد_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تدابیر و اقدامات لازم جهت تأمین آب پایدار در مرز بین‌المللی مهران برای آرامش و آسایش زائران در دو ماه محرم و صفر و ایام اربعین به بهترین نحو مطلوب، اتخاذ و انجام شده است.

وی افزود: با توجه به اهمیت ویژه آبرسانی در مرز بین‌المللی مهران در مراسم اربعین، شرکت آب و فاضلاب استان ایلام اقدام به تأمین آب پایدار پایانه‌های شهید رئیسی و شهید سلیمانی در مرز مهران به میزان ۱۳۰ لیتر بر ثانیه نموده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام تصریح کرد: آماده‌سازی قرارگاه عملیاتی وزارت نیرو و شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در محل پایانه شهید سلیمانی مهران و آماده‌سازی سردخانه شرکت آب و فاضلاب جهت دپوی آب‌های بسته بندی شده از دیگر اقدامات آب و فاضلاب استان ایلام برای اربعین است.

محمدی از اجرا و آماده سازی دو علمک جدید جهت آبرسانی تانکرهای آب‌رسان به‌صورت سیار در داخل و خارج از مرز مهران خبر داد.

وی ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات آبفا شناسایی و جانمایی مواکب در سطح استان ایلام جهت سرویس دهی و خدمات آبرسانی است.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان ایلام خاطر نشان کرد: با واحدهای آزمایشگاهی برای کنترل کنترل کیفی و پایش کیفیت بهداشتی آب مهران هماهنگی شده است.

محمدی اضافه کرد: دو دستگاه دیزل ژنراتور نیز در محل ایستگاه پمپاژ برای آمادگی در برابر قطعی احتمالی برق نصب شده است.

کد خبر 779367

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.