ترافیک فوق‌سنگین در ورودی‌های شرقی پایتخت

فرمانده پلیس راه ویژه شرق استان تهران گفت: تردد وسایل نقلیه از دو لاین رفت و برگشت محورهای هراز و فیروزکوه سنگین و ترافیک در ورودی‌های شرقی پایتخت فوق‌سنگین درجریان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، ایرج کهریزی در پردیس در خصوص اوضاع جوی و ترافیکی محورهای هراز، فیروزکوه، امام رضا (ع) و بزرگراه حرم به حرم در شرق استان تهران، اظهار کرد: هم اکنون تردد وسایل نقلیه از شمال به جنوب و جنوب به شمال محور هراز سنگین و پرحجم است‌.

وی افزود: عبور وسایل نقلیه از دو مسیر رفت و برگشت محور فیروزکوه پرحجم و سنگین در جریان بوده و تردد در شهرهای عبوری این محور با پس‌زدگی بار ترافیکی همراه است.

فرمانده پلیس راه ویژه شرق استان تهران با بیان اینکه حادثه خاصی در محورهای شرق استان رخ نداده، ابراز کرد: عبور و مرور وسایل نقلیه از دو لاین رفت و برگشت محور امام رضا (ع) و بزرگراه حرم به حرم عادی و روان در جریان بوده و هم وطنان بدون مشکل در حال عبور از این محورها هستند.

کهریزی، تاکید کرد: به دلیل تداخل دو محور هراز و فیروزکوه در ورودی‌های شرقی تهران مانند آزادراه تهران _ پردیس و جاده قدیم جاجرود با ترافیکی فوق‌سنگین و پس‌زدگی چند کیلومتری بار ترافیکی روبرو هستیم.

وی ابراز کرد: هموطنان در صورت الزام به آغاز سفر می‌بایست ضمن استعلام وضعیت راه‌ها و وضعیت جوی وارد محورهای شرق استان شده تا با گره‌های ترافیکی مواجه نشوند.

فرمانده پلیس راه ویژه شرق استان تهران عنوان کرد: هموطنان با رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی پرهیز از عجله و شتاب رعایت فاصله طولی مناسب نسبت به خودروهای جلویی عدم ارتکاب تخلفات حادثه ساز رعایت حقوق شهروندی می‌تواند سفری ایمن و بدون خطر را برای خود و دیگر هم‌وطنانمان رقم بزنند.

کد خبر 763147

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.