به گزارش خبرگزاری ایمنا، نشست رسانهای نخستین جشنواره سرود فجر امروز _سهشنبه هجدهم اردیبهشت_ با حضور امیرحسین سمیعی مدیرکل دفتر موسیقی، حسین صیامی دبیر اجرایی جشنواره و حامد جلیلی دبیر و مسئول دفتر سرود اداره کل موسیقی و دبیر جشنواره در سالن جلسات دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
در ابتدای این نشست حامد جلیلی، دبیر جشنواره ملی سرود فجر به بیان روند برگزاری این جشنواره پرداخت و اظهار کرد: از مهر سال گذشته جشنواره با انتشار فراخوان آغاز شد و پس از ماجراهای مربوط به فراخوان و دیگر رویدادهایی که در این راستا تا پایان تیر انجام گرفت، گروههای مختلف سرود در چهار منطقه کشور به رقابت با یکدیگر پرداختند.
وی افزود: پس از پایان مرحله دوم، مرحله «راهبری» جشنواره نیز آغاز شد؛ شرایطی که باید گروهها بر اساس اجرای زنده آثارشان در بخش نهایی شرکت کند.
دبیر جشنواره ملی سرود فجر درباره تاریخ برگزاری بخش نهایی جشنواره ملی سرود فجر هم گفت: بخش نهایی جشنواره ملی سرود فجر با حضور ۲۹ گروه مختلف طی روزهای دهم و یازدهم و دوازدهم تیر در قالب مرحله داوری در تالار وحدت تهران برگزار میشود و چهاردهم تیر اختتامیه این جشنواره خواهد بود.
جلیلی با اشاره جایزه رویش ادامه داد: غیر از جوایز بخش رقابتی، جایزهای به نام «رویش» طراحی شده که در قالب ویژه به گروههای سرود آموزش و پرورش تقدیم میشود، البته اینکه ما در هر بخشی یک جایزه داشته باشیم موضوع مهمی است که تاکنون در جشنوارههای سرود نداشتیم؛ شرایطی که امیدوارم در دورههای آتی جشنواره بتوانیم شاهد توفیقاتی باشیم.
امیرحسین سمیعی، مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: تلاش ما این است که در حوزه آموزش، کیفیت اجرا و کشف استعداد شاهد اتفاقات خوبی از پس برگزاری جشنواره ملی سرود فجر باشیم، در این راستا علاوه بر فعالیتهای ستاد جشنواره برنامههایی برای سفر به استانها هم صورت گرفته که بتوانیم در قالبی بیواسطه شرایط بهتری را برای ارائه اثرشان در قابهای رسانهای و موارد مربوط به اجراهای صحنهای فراهم کنیم.
وی با تاکید بر اینکه ارتقای کیفیت برای ما بسیار مهم است، افزود: فرایندی که اکنون در استانها آغاز شده و ما تصمیم داریم هم در حوزه گروههای سرود و هم گروههای کُر نسبت به شناسایی و حمایت از گروهها اقداماتی را انجام دهیم؛ این مهمترین رویکردها در دفتر موسیقی در حوزههای آکاپلا، کُر و سرود خواهد بود و امیدوارم در سفرهای استانی بعد نیز محقق شود.
مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: قرار است بعد از پایان جشنواره کارهای منتخب در قالب آثار با کیفیت ضبط استودیویی داشته باشند تا بتوانیم در آینده شرایط بهتری را برای سرود و گروههای کر فراهم کنیم.
منبع: فارس
نظر شما