مصطفی حیدری در گفتوگو با خبرنگار ایمنا از چهارمحالوبختیاری، با بیان اینکه شورا نهادی مردمی و مستقل است که بر اساس اصل هفتم قانون اساسی وظیفه تصمیمگیری و اداره امور محلی را بر عهده دارد، اظهار کرد: در طول ۳۳ ماهی که از آغاز کار شورای ششم شهرکرد میگذرد، تعداد ۲۷۰ جلسه علنی و غیرعلنی شورای شهر تشکیل شده و بیش از ۱۲۰۰ مصوبه برای رفع مشکلات شهروندان از تصویب بودجه و بهای خدمات، تعرفه و نرخ ناوگان حملونقل گرفته تا مصوبات شهرداری، شهروندان، پروژههای عمرانی و سرمایهگذاری به تصویب رسیده است.
وی افزود: هفت کمیسیون تخصصی در شورای شهر شهرکرد وجود دارد که شامل کمیسیون حقوقی و نظارت، کمیسیون شهرسازی، حملونقل و ترافیک، کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی ایثارگران و بانوان، کمیسیون املاک و امور اداری، کمیسیون خدمات شهری، فضای سبز و بهداشت عمومی، کمیسیون بودجه، مالی و برنامهریزی، کمیسیون ساماندهی مشاغل و اقتصاد شهری، کمیسیون عمران و امور زیربنایی هستند تا به امروز هر کمیسیون بیش از ۶۰ جلسه با افراد متخصص، فرهیخته و صاحب نظر تشکیل داده است.
رئیس شورای اسلامی شهرکرد ادامه داد: در عمر دوره ششم تاکنون به بیش از هفت هزار نامه واصله به شورا و بیش از شش هزار نامه پاسخ داده شده است، همچنین حضور در بیش از هزار جلسه خارج از مجموعه شورای اسلامی شهر، دیدارهای مردمی و بازدید و نظارت بر پروژهها در این مدت صورت گرفته است.
حیدری گفت: هر هفته یکی از مسئولان دستگاههای اجرایی استان برای پاسخگویی به اعضای شورای اسلامی شهرکرد در خصوص مشکلات شهروندان در جلسات علنی شورا حضور پیدا میکند.
آغاز نهضت آسفالت در شهرکرد
وی با اشاره به پیگیریهای صورت گرفته توسط شورای ششم تصریح کرد: اتمام پروژههای نیمهتمام به ویژه بازگشایی کمربندی جنوب، جاده نمایشگاه از میدان دفاع مقدس تا کمربندی شمالی، ادامه بلوار فرهنگ و بلوار کاشانی شرقی، انجام پیادهروسازی و سنگ فرش و جداول، تعیین تکلیف و پرداخت بخش عمده بدهیهای شهرداری، پیگیری و تصویب مصوبات توسعه و تقویت فضای سبز و امکانات تفریحی و گردشگری از جمله پیگیریهایی است که در شورای ششم صورت گرفته است.
رئیس شورای اسلامی شهرکرد تاکید کرد: تقویت سرمایهگذاری و پیشرفت چشمگیر مشارکت و همراهی مردم و بخش خصوصی میتوان از جمله اقدامات مهم این دوره شورای دانست.
حیدری اضافه کرد: بودجه شهرداری شهرکرد و ۹ سازمان تابعه در سه سال اخیر با رشد ۴۰ درصدی همراه بوده و بودجه عمرانی نسبت به هزینههای جاری افزایش قابل توجهی پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه امیدآفرینی بین شهروندان و توجه به پتانسیلهای موجود در شهرکرد باید با تسریع در روند توسعه و آبادانی صورت بگیرد، ادامه داد: نوسازی ناوگان اتوبوسرانی و خرید بیش از ۳۵ دستگاه اتوبوس برای خدمترسانی و رفاه شهروندان، خرید ماشینآلات عمرانی و خدمات شهری، خرید دستگاه تولید قطعات بتنی و پیگیری برای دریافت قیر دولتی به میزان قابل توجه و شکستن طلسم چند ساله و آغاز نهضت آسفالت را میتوان از اقدامات امیدآفرین شورای ششم نام برد.
رئیس شورای اسلامی شهرکرد اظهار کرد: تصویب فروش برج دوقلو بعد از چندین سال، پیگیری برگشت تعدادی از املاک با ارزش شهرداری از تصرف برخی ادارات مانند خانههای سازمانی روبهروی حسینیه اعظم از اقدامات مهمی بود که صورت پذیرفت.
حیدری گفت: ترافیک از دغدغههای مهم شهرکرد بهویژه در بخش مرکزی شهر است و شهرداری توجه ویژهای برای حل این معضل شهری دارد، استفاده و توجه به حملونقل عمومی بهعنوان یکی از بهترین راهحلها برای حل معضل ترافیک در شهرکرد است و در این راستا نوسازی ناوگان حملونقل عمومی شهرکرد در دستور کار شهرداری قرار دارد، پیگیری و تصویب مشاور طرح ترافیک به منظور ارائه راهکارهای ترافیکی شهر و پیگیری و تلاش برای اجرای کمربند جنوبی شهر بعد از گذشت چندین سال هم در این راستا صورت گرفت.
کاهش بروکراسی اداری در شهرداری شهرکرد
وی ادامه داد: تصمیم جدی شورای شهر برای باز کردن گرههای ترافیکی شهرکرد با اشاره به ضرورت اجرای پروژههای تقاطعهای غیر همسطح شهری، در شورای دوره پنجم و توافقات با قرارگاه خاتمالانبیاء (ص) در راستای اجرای پروژههای تقاطعهای غیرهمسطح درونشهری در شهرکرد انجام و مطالعات پیشنهادی غیر همسطح میدان معلم، تقاطع غیر همسطح خیابانهای آیتالله طالقانی به آیتالله کاشانی، اتصال غیر همسطح خیابان بوعلی سینا جنوبی به کمربندی شهید حسینعلی ترکی آغاز شد، اما امروز باید اجرای پروژه را عملیاتی شود و واحد مدیریت ترافیک شهرداری هرچه سریعتر نسبت به تکمیل طرح مطالعاتی دو پروژه تقاطعهای غیر همسطح درونشهری بر اساس اولویت انجام و در اسرع وقت مصوبات شورای ترافیک استان و شهرستان را اخذ کند.
رئیس شورای اسلامی شهرکرد، افزود: تکمیل طرحهای اولویتدار و انجام مطالبات مردم برای مدیریت شهری ضروری است و باید اجازه دهیم طلسم کار شکسته و کلنگ یکی از پروژههای تقاطعهای غیر همسطح شهری به زمین زده شود تا مرحله به مرحله سایر پروژهها اجرا و گره ترافیکی شهر باز شود.
حیدری گفت: پروژه انتقال پساب از تصفیهخانه فاضلاب شهرکرد جهت تأمین آب صنعت و فضای سبز بهطور مشترک توسط شرکت شهرکهای صنعتی و شهرداری شهرکرد انجام شود. این خط لوله برای شهرداری ۱۵۰ لیتر بر ثانیه و برای شرکت شهرکهای صنعتی ۱۷۰ لیتر در ثانیه ظرفیت پیشبینی شده است.
وی با بیان اینکه روزانه مسافران زیادی از منطقه جنوبشرقی شهرکرد در نقاط مختلف شهر تردد میکنند، افزود: این منطقه هنوز پایانه مسافربری مناسبی برای مسافران ندارد و احداث پایانه مسافربری جنوب شرقی در دستور کار شهرداری قرار گرفته است.
رئیس شورای اسلامی شهرکرد، با اشاره به چابکسازی شهرداری شهرکرد در دوره ششم شورای اسلامی شهرکرد، خاطر نشان کرد: واگذاری اختیارات کامل به مدیران مناطق دوگانه و سازمانهای وابسته برای چابکسازی سیستم مدیریت شهری و کاهش بروکراسی اداری که لازمه آن در ابتدا مستقلسازی مناطق یک و دو شهرداری و سازمانهای وابسته بود، در این دوره شورای صورت گرفت.
وی با بیان اینکه شهرکرد بهعنوان شهر ملی نمد شناخته میشود، تصریح کرد: طرح هر خانه یک کارگاه تولید صنایعدستی در شهرکرد اجرایی میشود، قول این وعده را از معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گرفته شده و در شهرکرد به صورت آزمایشی اجرایی میشود.
نظر شما