سرانه فضای سبز کلان‌شهر کرج چقدر است؟

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر کرج گفت: سرانه فضای سبز شهر کرج بر اساس شاخص شورای عالی شهرسازی و معماری ۳، طرح جامع ۵/۶ و قانون هوای پاک ۱۳/۲ مترمربع برآورد شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، جواد چپردار ظهر امروز _شنبه یکم اردیبهشت_ در جمع اصحاب رسانه به مناسبت هفته زمین پاک، اظهار کرد: انتشار آمار علمی، قانونی و مستند سرانه‌های شهری یکی از مهم‌ترین چالش‌های مدیریت شهری است، از این رو در فرایند بررسی طرح تفصیلی این کمیسیون طی مکاتبه‌ای به شهردار، معاونت شهرسازی و رئیس سازمان سیما منظر و فضای سبز شهرداری درخواست سرانه فضای سبز شهرداری را نموده است.‌

وی افزود: در این خصوص شهرداری طی مکاتبه شماره ۶۷/۵/۱۰۰۴۷ مورخ ۱۴۰۳/۱/۲۹ در پاسخ به درخواست ریاست کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر و بر اساس نقشه وضع موجود شهر کرج، برداشت سال ۱۴۰۰ مشاورین طرح تفصیلی و آمار و اطلاعات ارائه شده از سوی سازمان سیما منظر و فضای سبز شهری آمار واقعی سرانه‌های فضای سبز در ۳ شاخص شهر سازی و معماری، طرح جامع و قانون هوای پاک را اعلام کرد.

عضو شورای اسلامی شهر کرج خاطرنشان کرد: بر این اساس و از آنجا که در مصوبات شورای عالی شهرسازی و معماری، مساحت پارک‌های عمومی ملاک عمل جهت تعیین سرانه است؛ بنابراین بر اساس مصوبات شورای عالی و جمعیت ۱/۴۸۰/۰۰۰ در سال ۱۴۰۰ این سرانه معادل ۳ متر مربع، بر اساس شاخص‌های طرح جامع ۵/۶ متر مربع و قانون هوای پاک ۱۳/۲ متر مربع برآورد می‌شود.

چپردار تصریح کرد: معاونت شهرسازی تعهد کرده است تا در فرایند بررسی، تصویب و اجرای طرح تفصیلی جدید پنج مترمربع به میزان این سرانه‌ها بیفزاید؛ بر اساس این تعهد سرانه فضای سبز در طرح تفصیلی جدید و برابر قانون هوای پاک از ۱۳/۲ به ۱۸/۲ متر مربع توسعه خواهد یافت، ضمن آنکه مبنای سرانه بر اساس مصوبات شورای عالی شهرسازی و معماری از سه به هشت مترمربع افزایش خواهد یافت.

وی اضافه کرد: این دوره از شورای اسلامی شهر نهایت اهتمام و جدیت در حفظ و گسترش فضای سبز را اولویت برنامه‌های خود داشته است.

عضو شورای اسلامی شهر کرج تصریح کرد: الزام در ارائه و شرط تصویب پیوست‌های زیست محیطی قبل از انعقاد هر نوع تغییرات کاربر، لوایح، مناقصات، انعقاد قرارداد پروژه‌های عمرانی، شهر سازی و صدور آرای کمیسیون ماده ۷ در جهت حفظ و توسعه فضای سبز را از اهم این اولویت‌ها دانست.

چپردار گفت: البته پاسخ به الزام پیوست‌های زیست‌محیطی و حفظ و توسعه اشجار و فضای سبز از سوی کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری با ارائه ضرورت‌های فنی، عمرانی، ترافیکی، شهر سازی و مالی در انجام پروژه‌ها جداست و هر کمیسیون، معاونت و یا سازمان می‌بایست پاسخگوی اولویت مطالبات مردم و سوالات نخبه گان دلسوز خبری در اجرای پروژه‌ها باشد.

کد خبر 746336

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.