برف‌روبی ۷۸۰ کیلومتر باند در محورهای کوهستانی کرمانشاه

سرپرست اداره کل راهداری استان کرمانشاه از برف‌روبی ۷۸۰ کیلومتر باند در محورهای کوهستانی این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سید شهرام کهریزی امروز _دوشنبه سی‌ام بهمن _ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به ادامه فعالیت سامانه بارشی در استان کرمانشاه و بارش برف در محورهای کوهستانی استان کرمانشاه عملیات برف‌روبی در این محورهای طی ۲۴ ساعت گذشته انجام شد.

وی افزود: طی مدت مذکور ۷۸۰ کیلومتر باند در محورهای کوهستانی برف‌روبی صورت گرفته است.

سرپرست اداره کل راهداری استان کرمانشاه تصریح کرد: برای انجام عملیات برف‌روبی در این محورها ۳۸ دستگاه ماشین‌آلات برف‌روب و ۶۰ نیروی راهداری فعالیت داشتند و در مدت یاد شده ۴۲۰ تن شن و نمک برای جلوگیری از یخ‌زدگی محورهای مواصلاتی استفاده شده است.

کهریزی اضافه کرد: طی این مدت ۷۵ دستگاه خودروی‌سواری که در محورهای برفی گرفتار شده بودند، رهاسازی شدند.

وی گفت: برف‌روبی ۲۱ مقطع نیز در ۲۴ ساعت گذشته توسط راهداران انجام شده است و در حال حاضر هیچ محور مسدود روستایی، فرعی و اصلی در استان نداریم.

کد خبر 729397

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.