امیدآفرینی لازمه مشارکت حداکثری/ مسئولان فعالیت‌های خود را بمب رسانه‌ای کنند

نشست نمایندگان احزاب، تشکل‌ها و فعالین سیاسی استان اصفهان با حضور استاندار اصفهان، دبیر ستاد انتخابات استان و معاون سیاسی استاندار اصفهان برگزار شد و نمایندگان احزاب و تشکل‌های سیاسی استان دیدگاه‌های انتخاباتی خود را بیان کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، نشست نمایندگان احزاب، تشکل‌ها و فعالین سیاسی استان اصفهان بعد از ظهر امروز _ یکشنبه هشتم بهمن _ در استانداری اصفهان برگزار شد و نمایندگان احزاب و تشکل‌های سیاسی استان دیدگاه‌های خود را بیان کردند.

حضور در پای صندوق‌های رأی را واجب می‌دانیم

علی مهرانفر، دبیر کل انجمن اسلامی دانشگاهیان استان اصفهان با اشاره به سابقه ۳۰ ساله این حزب، اظهار کرد: بنای ما این بوده که همواره از ولایت فقیه حمایت کنیم اما از شرایط موجود گله مندیم؛ با این وجود یک رأی هم برای ما مهم است و هدف ما مشارکت حداکثری مردم در انتخابات است.

وی افزود: از دولت آقای رئیسی حمایت کردیم و حضور در پای صندوق‌های رأی را واجب می‌دانیم و معتقدیم نمایندگان سیاسی دولت نباید از افراد حمایت کنند.

دبیر کل انجمن اسلامی دانشگاهیان استان اصفهان ادامه داد: بدون هیچ چشم داشتی وظایف خود را انجام داده‌ایم و معتقدیم باید از همه سلایق در انتخابات استفاده شود و بر وحدت تاکید داریم.

احزاب با تبیین دستاوردهای انقلاب به ایجاد شور انتخاباتی کمک کنند

محمدرضا فلاح مسئول جبهه مردمی ایران قوی اظهار کرد: هدف نهایی ما همدلی و وفاق در بین آحاد مردم است و امیدواریم انتخابات پرشوری را در پیش داشته باشیم.

وی افزود: متأسفانه برخی عملکردهای مدیران و مسئولین انگیزه‌ها را از مردم گرفته و اگر مردم مشارکت کمی در انتخابات داشته باشند به دلیل همین عملکرد ضعیف آنهاست و ارتباطی به نظام، انقلاب و رهبری ندارد.

مسئول جبهه مردمی ایران قوی تصریح کرد: عملکرد مدیران موجب سلب اعتماد مردم می‌شود اما در طول خدمت ۴ ساله هر نماینده می‌تواند تحول ایجاد کند.

وی با بیان اینکه مردم به عملکرد مسئولان رأی می‌دهند، گفت: مردم همیشه در صحنه حضور داشته‌اند و یقیناً شور انتخاباتی خواهند داشت اما احزاب باید با تبیین دستاوردهای انقلاب برای مردم به ایجاد این شور انتخاباتی کمک کنند و آن امیدی که رهبر معظم انقلاب فرمودند را در بین مردم ایجاد کنند.

فلاح ابراز کرد: ما به عنوان نمایندگان مردم باید عملکرد مسئولان را رصد کنیم چرا که برخی از مدیران در حاشیه امن و حیات خلوت قرار گرفته‌اند و باید در زیر ذره بین احزاب قرار گیرند.

امیدآفرینی لازمه مشارکت حداکثری

محمد بیگ، عضو جامعه اسلامی فرهنگیان در ادامه اظهار کرد: مشارکت امید می‌خواهد، اگر مردم امید داشته باشند نظام را از خود می‌دانند و در انتخابات شرکت می‌کنند.

وی افزود: متأسفانه عملکرد دستگاه‌های دولتی در فرصت باقیمانده تا انتخابات معکوس بوده است که در مشارکت اثر خواهد گذاشت.

عضو جامعه اسلامی فرهنگیان تاکید کرد: رهبر انقلاب فرمودند که اگر می‌خواهید مشکلاتتان حل شود در انتخابات شرکت کنید، با توجه به وضعیت آلودگی هوا، فرونشست زمین و وضعیت آب باید برای مردم کاری کرد تا با امید پای صندوق‌ها حاضر شوند و پایه انقلاب مانند گذشته بایستند.

به داد ورزش مردم اصفهان برسید

محمدرضا غزنوی، عضو مجمع دانش آموختگان ایران اسلامی یکی از مشکلات امروز جامعه را عملکرد مدیران دانست و اظهار کرد: یکی از پرمخاطب‌ترین دستگاه‌های دولتی در هر استان اداره کل ورزش و جوانان است.

وی با انتقاد از عملکرد مدیر کل ورزش و جوانان استان اصفهان گفت: بسیاری از ورزشکاران و جوانان نسبت به ورزش دلسرد شده و آن را رها کرده‌اند؛ این مدیر کل هنوز نتوانسته است یک معاون در طول این دو سال برای خود انتخاب کند و عملکرد او در گذشته نشان دهنده ناتوانی او در مدیریت این امر است.

عضو مجمع دانش آموختگان ایران اسلامی ادامه داد: با وجودی که دو وزیر ورزش گذشته تلاش داشتند این مدیر را عوض کنند اما به دلیل حاشیه امنی که برای او وجود داشته همچنان در این سمت باقی مانده است.

وی ابراز کرد: ورزشی که می‌تواند بسیار اثرگذار باشد در اصفهان به خاک سیاه نشسته است؛ به داد ورزش مردم اصفهان برسید.

دستگاه‌هایی بنا دارند مردم پای صندوق‌ها حاضر نشوند

هاشمی، دبیر استانی حزب رفاه ملت ایران به دو رسالت ملی و استانی احزاب اشاره کرد و گفت: در رسالت ملی باید در افزایش مشارکت اثرگذار باشیم اما رسالت استانی که بسیار مهم‌تر است دچار نقص عملکرد شده‌ایم.

وی افزود: در زمان‌های منتهی به انتخابات حتی یک سطل زباله نباید بدون دلیل جابجا شود تا از این مرحله گذار کنیم.

دبیر استانی حزب رفاه ملت ایران ادامه داد: نمایندگان فعلی مجلس باید جلسات خصوصی با احزاب داشته باشند تا تصمیمات بحران ساز انجام نشود.

وی تاکید کرد: مردم در سیستم و ساختار فعلی تأثیرگذاری بالایی از جانب احزاب نمی‌بینند بنابراین عملکرد مهم است. هاشمی با بیان اینکه باید از حرکت‌های پوپولیستی و عوام‌فریبانه دوری کرد، گفت: نباید در این وهله به گونه‌ای رفتار شود که مشارکت مردم کاهش پیدا کند؛ دستگاه‌هایی هستند که بنا دارند مردم پای صندوق‌ها حاضر نشوند.

وی ابراز کرد: چیزی که مردم اصفهان را آرام خواهد کرد مسئله آب است، ما به صورت کودک خود کشیده‌ای زده‌ایم و و باید دستی نوازشگر بر سر او بکشیم و آن را جبران کنیم و بدانیم زمان کوتاه اما قابل جبران است.

بانوان نقش مؤثری در افزایش مشارکت دارند

فرزانه کلاهدوزان، رئیس کمیسیون ویژه خانواده، بانوان و جوانان شورای اسلامی شهر اصفهان به ترکیب جنسیتی مجلس اشاره کرد و گفت: نقش بانوان در میزان مشارکت بسیار اثرگذار است.

وی به الگوی سوم زن مطرح شده از سوی رهبر معظم انقلاب اشاره و ابراز کرد: مادران و همسران می‌توانند در افزایش مشارکت نقش مؤثری ایفا کنند.

رئیس کمیسیون ویژه خانواده، بانوان و جوانان شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: دشمنان هدف اصلی حملات خود را بر زنان جامعه ما گذاشته‌اند؛ اما با توجه به راهبردی که در پیش داریم کمترین توجهی به این مسئله نمی‌شود.

وی اضافه کرد: راهبرد مشارکت زنان دقیق و درست و سرمایه‌گذاری بر روی آن واجب است.

کلاهدوزان با اشاره به گسست موجود در جامعه، ابراز کرد: با راهبرد امیدآفرینی می‌توان بر این گسست غلبه کرد؛ وظیفه اصلی ما ایجاد همدلی در بین مردم است؛ همه سوار یک کشتی هستیم و وظیفه ما نجات آن کشتی است.

وی خاطر نشان کرد: متأسفانه در استان ما هماهنگی لازم برای حل مسائل وجود ندارد اما در سایر استان‌ها شاهدیم که همه جناح‌های اصولگرا و اصلاح طلب برای حل مسائل استان خود همدل و هماهنگ عمل می‌کنند.

دچار درد بی‌درمان خود تحقیری و خود تخریبی شده‌ایم

محسن عزتی، دبیر حزب هدای اصفهان در ادامه اظهار کرد: سال‌هاست که مسئولان می‌خواهند جمهوری اسلامی ایران را ساقط کنند اما مردم نمی‌گذارند.

وی افزود: ما انتظار داشتیم به ازای هر اتوبوس از اصولگرایان که تأیید صلاحیت شده‌اند یک موتور سیکلت از اصلاح طلبان هم تأیید شود؛ ما قطعاً در انتخابات شرکت خواهیم کرد و منافع ملی را بر منافع حزبی ترجیح می‌دهیم اما باید گفت مشارکت به دلایل مختلف پایین است.

دبیر حزب هدای اصفهان ادامه داد: اگر به دنبال افزایش مشارکت هستیم و بخواهیم آن را ریشه‌یابی کنیم می‌توان آن را در دو قطبی سازی‌هایی جویا شویم که صاحبان قلم و اندیشه رقم زده‌اند.

وی اضافه کرد: دو قطبی‌های حوزه سیاسی به دو قطبی‌های اجتماعی تبدیل شده‌اند و این زنگ خطر به صدا درآمده است.

عزتی تاکید کرد: در اغتشاشات سال گذشته گسلی بین مردم ایجاد شد که روز به روز عمیق‌تر شده و در انتخابات خود را نشان خواهد داد.

وی ادامه داد: یکی از عوامل عدم اعتماد مردم دعواهای دو جریان سیاسی کشور و وعده‌هایی است که به مردم داده شده است؛ توصیه می‌شود بدون تعارف از مردم عذرخواهی کنیم.

دبیر حزب هدای اصفهان با اشاره به سالگرد پیروزی انقلاب و پیشرفت‌های کشور در هر زمینه‌ای گفت: کشوری هستیم که درد بی‌درمان خود تحقیری و خود تخریبی دارد و موفقیت‌های خود را نمی‌بینیم.

وی تاکید کرد: با توجه به شرایط فوق بحرانی منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای وظیفه امروز ما مشارکت حداکثری در انتخابات پیش روست؛ علی رغم همه اعتراضات و انتقادات باید به دور از دعواهای سیاسی حضور جدی داشته باشیم.

خط و خطوط بازی‌ها به نظام آسیب وارد کرده است

امیر یوسفی، دبیرکل مجمع مطالبه‌گران استان اصفهان گفت: بزرگترین آسیب شناسی خود آسیب شناسی است؛ متأسفانه در کشور ما همه آسیب شناس و غر زن و نق زن شده‌اند.

وی افزود: جمهوری اسلامی را تنها گذاشته‌ایم در حالی که باید قدر نعمت جمهوری اسلامی را دانست و از فرصت تنفسی که به ما داده شده است به نفع منافع ملی استفاده کرد چرا که در روز قیامت از ما سوال خواهد شد.

دبیرکل مجمع مطالبه‌گران استان اصفهان با بیان اینکه هر دو جریان اصولگرا و اصلاح طلب در این کشور زحمات زیادی کشیده‌اند، ابراز کرد: این دو قطبی سازی‌ها بار زیادی را به نظام تحمیل کرده است.

وی ادامه داد: رسالت اصلی ما کمک به افزایش مشارکت است و اگر از این فرصت برای رأی آوردن لیست خود استفاده کنیم خیانت کرده‌ایم.

یوسفی تاکید کرد: اصلاح طلب و اصولگرا و مستقل باید بدانند که مردم برای نظام همواره سینه سپر کرده‌اند و در راه انقلاب هزینه داده‌اند.

وی اذعان کرد: اگر دغدغه ما دغدغه نظام است باید بدانیم که این خط و خطوط بازی‌ها به نظام آسیب وارد کرده است؛ مردم به دنبال باور واقعی انقلابی‌اند تا نظام را به سرانجام مقصود برسانند.

اجازه ندهیم خودی‌ها بیرون افتاده و نخودی‌ها حاکم شوند

امید شفیعی، دبیر حزب اراده ملت استان اصفهان با بیان اینکه ۷ درصد از مردم موافق وضع موجود، ۴۸ درصد به دنبال اصلاح امور و ۴۵ درصد به دنبال اصلاح اساسی امور هستند، گفت: اصلی‌ترین شاخص رقابت حضور همه افکار و احزاب است.

وی افزود: دغدغه همه اصولگرایان و اصلاح طلبان آن است که اجازه ندهیم حلقه آنقدر تنگ شود که خودی‌ها بیرون افتاده و نخودی‌ها حاکم شوند.

مسئولان باید فعالیت‌های خود را بمب رسانه‌ای کنند

مهران رحمانی، دبیر حزب دفاع از ایثارگران استان اصفهان به نقش احزاب در قانون جدید شفافیت و نظارت مالی اشاره کرد و گفت: تنها جایی که می‌تواند به یک کاندیدا کمک مالی کند حزب است اما آیا احزاب رسالت خود را انجام می‌دهند؟

وی با بیان اینکه احزاب موتور محرکه انتخابات هستند، از نبود خانه احزاب در استان گلایه کرد و افزود: بهتر است برای فعالیت احزاب در استان قبل از انتخابات مکانی توسط یکی از نهادها مانند شهرداری تهیه شود تا حضور احزاب پررنگ‌تر و به مشارکت کمک شود.

دبیر حزب دفاع از ایثارگران استان اصفهان ادامه داد: مسئولان باید فعالیت‌های خود را بمب رسانه‌ای کنند و اجازه ندهند که رسانه‌های بیگانه نفاق ایجاد کنند.

وی با بیان اینکه رسانه‌های بیگانه ناامیدی در جامعه را نشر می‌دهند، گفت: متأسفانه رسانه‌های بیگانه در ایجاد فاصله بین نسلی تلاش کرده‌اند و این زنگ خطری برای ماست.

رحمانی یادآور شد: ضعف ما ضعف کاری نیست بلکه ضعف رسانه‌ای است؛ باید کل فعالیت‌ها را بمب رسانه‌ای کنیم تا شور و نشاط در بین مردم ایجاد شده و مشارکت افزایش پیدا کند.

شرکت در انتخابات واجب است

پژمان ذکایی، عضو سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی در اصفهان به عنوان جوان‌ترین فرد جمع حاضر اظهار کرد: شرکت در انتخابات واجب است اما بهتر بود شرایط برای حضور همه طیف‌ها مهیا می‌شد.

وی افزود: بپذیریم کسان دیگری هم در این کشور زندگی می‌کنند که کشور خود را دوست دارند؛ باید آنها را به رسمیت شناخت، شاید بتوان به وسیله آنها گره‌ی از مشکلات کشور باز کرد.

کد خبر 723803

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.