پیش‌بینی ۳۸۰ پروژه محرک توسعه در بافت فرسوده اصفهان

مدیرعامل سازمان نوسازی بهسازی شهر اصفهان گفت: برای سال آینده بیش از ۳۸۰ پروژه محرک توسعه در بافت فرسوده پیش‌بینی و طراحی شده است که امیدواریم از ماه آینده در دستور بررسی شورای اسلامی شهر قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدعلی ایزدخواستی صبح امروز _چهارشنبه سیزدهم دی_ در آئین رونمایی ۱۵ سند بازآفرینی محلات اصفهان بر مبنای تجربه زیسته با تبریک روز زن و مادر اظهار کرد: دبیرخانه‌های انتقال تجارب اندیشه‌ای بود که به همت سازمان شهرداری‌ها و شرکت بازآفرینی شهری نزدیک به پنج سال پیش شکل گرفت و کشور را به چندین منطقه تقسیم کرد؛ دبیرخانه منطقه دو کشور شامل استان‌های قم، یزد، فارس و اصفهان بوده و در اصفهان مستقر است.

وی افزود: طی یک‌سالی که از فعالیت این دبیرخانه در اصفهان می‌گذرد، بیش از ۴۰ نشست آموزشی به‌صورت هفتگی برای نمایندگان بازآفرینی چهار استان از شهرداران تا فرمانداران، معاونان شهرسازی و معماری و رابطان بازآفرینی شهری برگزار شد و جریان دانشی مهمی را رقم زد که این حجم از اتفاق آموزشی در عرصه بازآفرینی شهری در طول دوران بی‌سابقه بوده است.

مدیرعامل سازمان نوسازی بهسازی شهر اصفهان ادامه داد: بیش از ۴۰۰۰ گواهی حضور برای اعضا از وزارت کشور دریافت و برنامه‌ریزی شد پس از چهار سال در این چهار استان نمایندگان بازآفرین داشته باشیم که با اندیشه بازآفرینی شهری با تمام اجزا و ادبیات اندیشه شکل گرفته‌اند.

ایزدخواستی اضافه کرد: بیش از ۴۰ نشستی که در یک سال گذشته برگزار شد، تمام عرصه‌های بازآفرینی از جمله بازآفرینی کاربری در بافت فرسوده، بازآفرینی با رویکرد اجتماعی، اقتصادی توانمندسازی، بیان بهترین تجارب بازآفرینی در کشور توسط اساتید دانشگاه و مدیرانی که در سطح کشور تجربه در عرصه بازآفرینی داشتند، جهشی بود که در این عرصه صورت گرفت که امیدواریم این چهار استان بتوانند در عرصه بازآفرینی تحولات چشم‌گیری داشته باشند.

وی با بیان اینکه این نشست برای نخستین بار در این وسعت برگزار می‌شود و نمایندگان چهار استان حضور دارند، گفت: طی یک‌سال‌ونیم گذشته در این مدیریت شهری، شهرداری اصفهان و سازمان نوسازی و بهسازی، تغییر فرایند مواجهه در بافت فرسوده را در دستور کار خود قرار داد و نسل دوم دفاتر تسهیل‌گری را طراحی کرد.

ایزدخواستی افزود: اتفاقی که در نسل دوم دفاتر افتاد و در یک‌سال گذشته به صورت آزمایشی در اصفهان به انجام رساندیم، تغییرات بسیار شگفت‌انگیزی بود که با حضور جامعه نخبگان و تحصیل‌کرده‌های دانشگاهی و نیروهای کارآمد سازمان در حوزه شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان رقم خورد.

وی ادامه داد: بین سال‌های ۹۱ تا ۱۴۰۰، در شهر اصفهان هفت سند بازآفرینی محله‌ای بافت فرسوده تهیه شد و سال گذشته نیز ۱۵ سند تولید شد که امروز رونمایی از این اسناد انجام می‌شود.

مدیرعامل سازمان نوسازی بهسازی شهر اصفهان اضافه کرد: طی سال جاری در سازمان مشغول تهیه ۳۰ سند بازآفرینی هستیم و بیش از دو برابر عملکرد ۱۰ ساله پروژه محرک توسعه در بافت به اجرا در آمده که این آمار نتیجه اسناد بازآفرینی است که در شورای اسلامی شهر تصویب شد و مناطق شهری در حال اجرای آن‌ها داخل بافت‌های فرسوده هستند.

ایزدخواستی گفت: برای سال آینده بیش از ۳۸۰ پروژه محرک توسعه پیش‌بینی و طراحی شده است که امیدواریم از ماه آینده در دستور بررسی شورای اسلامی شهر قرار گیرد.

وی بیان کرد: این اتفاق که بر اساس جهش فرایندی صورت گرفته برای یک محله، یک‌سال و نیم طول می‌کشید، هم‌اکنون به سه ماه تغییر پیدا کرد و با ضریب نفوذی دانشی بسیار قوی، می‌توان مسائل را به شرکت بازآفرینی شهری ترغیب کنیم که در صورت صلاحدید برای کشور ابلاغ کنند.

ایزدخواستی اظهار داشت: این تغییر فرایند انقلابی را در بازآفرینی شهری به‌وجود می‌آورد و شهرداری اصفهان در یک سال‌ونیم گذشته برای مناطق پانزده‌گانه پروژه‌های تجمیع مسکن را برنامه‌ریزی و طراحی کرده و نزدیک ۷۰ هکتار ۱۵ پروژه تجمیع مسکن مورد بازآفرینی قرار گرفته است و جلسات مستمر در شهرداری این کلان‌شهر انجام می‌شود.

کد خبر 717001

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.