به گزارش ایمنا سرهنگ حسين حسينزاده با اعلام این خبر اظهار داشت: تير ماه سال گذشته فردي با مراجعه به پليس آگاهي اصفهان اعلام كرد كه دختر ۲۶ سالهاش كه به تازگي از همسرش جدا شده در ششم تيرماه از منزل استيجاري خود خارج شده و هيچ خبري از وي در دست نيست.
وي افزود: با اظهارات پدر اين زن جوان تلاش براي جستجوي وي آغاز شد اما تمام اين تلاشها بينتيجه بود تا اينكه كارآگاهان با اقدامات ويژه پليسي و در تحقيقات صورت گرفته يكي از دوستان وي عنوان داشت، شب ششم تيرماه مقتول با حالتي بسيار نگران و مضطرب به ديدار من آمد و گفت كه يك نفر مدت زيادي است كه برايش مزاحمت ايجاد ميكند و قصد جان وي را دارد و سپس از منزلم خارج شد و از آن تاريخ به بعد ديگر او را نديدم.
رییس پلیس آگاهی استان اصفهان عنوان کرد: تحقيقات از دوستان و همكاران ديگر زن جوان نيز نشان داد كه او بارها عنوان داشته، اگر برايش اتفاقي افتاد مسبب اصلي كيست و از طرفي همسايگان اين زن نيز شب ششم تيرماه شخصي با مشخصات شبيه به مظنون در حال تردد مقابل منزل فرد مفقود شده مشاهده كرده بودند.
حسينزاده خاطرنشان كرد: با توجه به اينكه تمام اتهامات متوجه مظنون و كارآگاهان مطمئن بودند كه رشته اصلي راز مفقود شدن اين زن در دست اوست، وي به پليس آگاهي احضار و تحت بازجويي قرار گرفت اما با منكر شدن هرگونه برخوردي با مقتول مدعي شد كه در تاريخ پنجم و ششم تيرماه در شهرستان ديگري بوده و اصلاً در اصفهان حضور نداشته است.
وی با بيان اينكه عليرغم تناقض گوييهاي تنها مظنون پرونده وي به دليل كافي نبودن مدارك و مستندات لازم آزاد شد، عنوان کرد: تحقيقات در اين زمينه ادامه داشت تا اينكه در تاريخ ۲۵ آذرماه سال ۱۳۹۰ جمجمه يك انسان توسط يكي از شهروندان در زمينهاي خاكي محور اتوبان اصفهان- شيراز پيدا شد و پزشكي قانوني جمجمه را متعلق به زني ۲۶ ساله و اعلام كرد وي كمتر از شش ماه پيش بر اثر وارد شدن ضربه سختي بر سرش به قتل رسيده است.
حسینزاده گفت: با توجه به شباهتهاي فراوان بين جمجمه پيدا شده با مشخصات زني كه پليس به دنبال او بود تحقيقات و آزمايشهاي لازم براي اثبات اين فرضيه از سوي كارآگاهان پليس آگاهي استان اصفهان آغاز شد و سرانجام پس از چندين ماه كار ويژه مشخص شد كه اين جمجمه متعلق به دختر گمشده ميباشد.
وي بيان کرد: با محرز شدن قتل اين زن جوان كارآگاهان با توجه به اظهارات ضد و نقيض تنها مظنون پرونده و كشف موارد جديدي از اسناد و مدارك از طرف وي با نيابت قضايي به شهرستان مورد نظر رفته تا او را دستگير كنند اما نامبرده با روشن شدن حقيقت پيش از رسيدن مأموران خود را در يكي از باغهاي اطراف شهر حلقآويز كرد و اينگونه به تناقض گوييهايش در رابطه با قتل دختر جوان پايان داد.
حسينزاده در پايان با عبرت آموز دانستن اين پرونده بيان کرد: كساني كه مرتكب قتل نفس ميشوند و براي مخفي كردن موضوع دست به هر كاري ميزنند تا كسي بويي از ماجرا نبرد بايد بدانند كه ماه هرگز پشت ابر نميماند و قاتل هر چقدر هم كه حرفهاي و كاركشته باشد باز سرانجام رازش برملا شده و در بين مردم رسوا خواهد شد و بايد در برابر دادگاه عدل الهي پاسخگو باشد كه به چه گناهي حق حيات از يك نفر گرفته است. ۵۹/
خبرگزاری ایمنا: ریيس پليس آگاهي استان اصفهان گفت: تنها مظنون پرونده مفقود شدن زن جواني در شهر اصفهان پس از گذشت يكسال از ماجرا، روز گذشته با حلق آويز كردن خود به تناقض گوييهايش پايان داد.
کد خبر 71224
نظر شما