مراکز نیکوکاری مورد پالایش قرار می‌گیرند

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: مراکز نیکوکاری به همت معاونت توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان اردبیل مورد پالایش قرار می‌گیرند تا ظرفیت سنجی جدید انجام شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل علیرضا حسین‌نژاد شامگاه در سمینار آموزشی مراکز نیکوکاری اظهار کرد: محور فعالیت مراکز نیکوکاری محله محور، از مردم با مردم و برای مردم است و بزودی مراکز نیکوکاری به همت معاونت توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان اردبیل مورد پالایش قرار می‌گیرند تا ظرفیت سنجی جدید انجام شود.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به محله محور بودن مراکز نیکوکاری افزود: در این راستا اقدامات مناسبی انجام شده است و به یقین به کارهای منسجم و منظم‌تر نیاز است تا با رعایت برخی الزامات و دستورالعمل‌ها خروجی مناسبی را در این حوزه شاهد باشیم.

حسین نژاد گفت: در مواجهه با نیازمندان، در وهله اول باید حرمت و احترام آنها را حفظ کنیم که لازمه تکریم شناخت نیازمندی مراجعین است.

وی بیان کرد: بعد از احصای نیازمندی این خانواده‌ها، مراکز نیکوکاری باید در قالب حلقه واسط بین مسئولان و یا خیران با نیازمندان عمل کنند تا شاهد رفع دغدغه آنها باشیم.

حسین‌نژاد اعلام کرد: این احترام و حفظ شأن و منزلت نیازمندان توصیه کلام الهی و سنت پیامبر (ص) و ائمه (ع) است تا در نهایت دقت و ظرافت بتوانیم با حفظ کرامت این خانواده‌ها نیاز آنها را رفع کنیم.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل بحث توانمندسازی اعضای مراکز نیکوکاری و استمرار آموزش همراه با تزکیه نفس آنها را یادآور شد و گفت: با این امر توان کار و تحمل سختی‌ها و مشکلات را افزایش داده و قادر خواهیم بود تا به توانمندسازی مددجویان و جامعه هدف نیز کمک کنیم.

وی افزود: در کنار توانمندسازی، ضروری است تا از ظرفیت‌های فراهم شده در مراکز نیکوکاری با هدف استقلال و بی‌نیازی خانواده‌های مددجو بهره بگیریم.

حسین‌نژاد مراکز نیکوکاری را بهترین کانون دستگیری از فقرا و نیازمندان برشمرد و گفت: در کنار برگزاری آئین‌های مذهبی و معنوی در مساجد و محل اجتماع مسلمانان و انجام کارهای معنوی، مساجد پایگاه مناسب کمک و یاری به فقرا است.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل اعلام کرد: به برکت حضور مراکز نیکوکاری در مساجد، بسیاری از مشکلات و دغدغه‌های مددجویان را می‌توان رفع کرد.

حسین نژاد گفت: شایسته است مسئولان مراکز نیکوکاری، واحدها و کانون‌های مشاوره حقوقی و خانواده، مددکاری فعالیت‌های آموزشی و تقویتی دروس و دیگر اقدامات عام المنفعه را نیز راه‌اندازی کرده و فعال کنند.

وی بیان کرد: از دل همین کانون‌ها در محلات، به راحتی می‌توان مشکلات و دغدغه‌های نیازمندان را برطرف کرد.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل حمایت همه جانبه از مراکز نیکوکاری و امکان همکاری این مراکز را برای فعال شدن سامانه سخا یادآور شد و گفت: صدور مجوز کمیته امداد برای راه‌اندازی مراکز نیکوکاری محدود و حتی متوقف شده است و معاونت مشارکت با پالایش فعالیت مراکز موجود می‌توانند ظرفیت سنجی دقیق انجام دهند.

وی اظهار کرد: اگر برخی مراکز نیکوکاری فعال نیستند، می‌توانیم از متقاضیان پشت نوبت برای فعال کردن این مراکز استفاده کنیم.

حسین‌نژاد گفت: آئین نکوداشت و تکریم مؤسسات خیریه ۱۱ آذر ماه در اردبیل برگزار خواهد شد تا قدردان تلاش‌های ۷۰ مؤسسه خیریه فعال در کنار ۱۶۰ مرکز نیکوکاری در استان اردبیل باشیم.

کد خبر 708518

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.