ضرورت استفاده از ظرفیت شهرهای خواهر خوانده اصفهان

وزیر اسبق امورخارجه گفت: خواهرخواندگی اصفهان با ۱۷ شهر جهان فرصتی ویژه و قابل توجه است که می‌توان از این ظرفیت استفاده کرد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، علی‌اکبر صالحی امروز _نوزدهم تیرماه_ در نشست نقش تشکل‌های اقتصادی در دیپلماسی تجاری، اظهار کرد: در کشور اصرار زیادی بر تولید داریم و مجموعه مقامات ارشد نیز بر این موضوع تاکید دارند اما وقتی به این نکته توجه داریم، باید اقتضائات آن را نیز مد نظر قرار دهیم.

وی با بیان اینکه زمانی تولید ما پایدار خواهد بود که بازار صادرات نیز داشته باشیم و در این راستا شاید ایده‌آل‌ترین وضعیت، کشوری مانند چین است، افزود: کشور ایران با ۸۵ میلیون جمعیت در موقعیتی که به حدود ۵٠٠ میلیون مصرف‌کننده دسترسی دارد، فرصت خوبی دارد که بتواند مرکز تولید باشد تا نیازهای داخلی خود را تأمین کند.

وزیر اسبق امورخارجه عنوان کرد: یکی از دیگر نیازها برای صادرات، تنظیم روابط بین‌المللی است یعنی اگر تکلیف‌مان با کشورها روشن نباشد، وضعیت صادراتمان نیز بلاتکلیف است، برای مثال کشور عراق در ابعاد گوناگون شباهت فراوانی با ما دارد اما طلب زیادی از آن‌ها داریم و می‌گویند آمریکا اجازه نمی‌دهد.

وی گفت: امید است استان اصفهان با پیشینه و ظرفیتی که دارد، بتواند در راهگشایی امر مذکور پیش‌قدم باشد تا ضمن حفظ حاکمیت ومنافع ملی، روابط‌مان را نیز تنظیم کنیم؛ خواهرخواندگی اصفهان با ۱۷ شهر جهان فرصتی ویژه و قابل توجه است که می‌توان از این ظرفیت استفاده کرد.

صالحی با اشاره به توصیه دین اسلام به موضوع تجارت بیان کرد: اسلام در کنار توصیه به تجارت، به شناخت متقابل میان ملت‌ها نیز تأکید دارد و می‌توان از این امر تأکید بر برقراری روابط بین‌المللی را برداشت کرد.

وزیر اسبق امورخارجه با بیان اینکه طبیعت و سنت دیرینه ایران شرایطی را فراهم کرده تا مردمی تجارت‌پیشه باشیم، اظهار کرد: این امر پیامدهایی از جمله نشر اسلام داشته و باعث شده اصفهان به‌عنوان نماد قدرت تجاری کشور معرفی شود.

وی تأکید کرد: امروز که نگاه به همسایگان نگاهی جدی‌تری شده است، اصفهان می‌تواند با پیشینه خود با تقویت این نگاه که مصداق آن ارتباط با عربستان و حوزه خلیج فارس است و در مجموع مورد حمایت رهبر انقلاب است، فرصت‌هایی ایجاد کند تا هرچه سریع‌تر با فکر باز، هوشمندی و هوشیاری وارد عرصه شویم

صالحی با یادآوری اینکه عده‌ای در خارج از کشور از گشایش‌های ایجاد شده خوشحال نیستند، عنوان کرد: در ایران در حوزه‌های مختلف مانند هسته‌ای، هوش مصنوعی و… ظرفیت‌های فراوانی داریم اما در زمینه کارخانجات و صنایعی که این ظرفیت‌ها را به تولید تبدیل کنیم، کمبودهایی داریم.

کد خبر 672551

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.