به گزارش خبرنگار ایمنا از برخوار، محمد رضا نریمانی در چهارمین جلسه کارگروه توسعه بخش کشاورزی شهرستان برخوار با اشاره به اولویت های حمایتی جهاد کشاورزی استان اصفهان اظهار داشت: جهاد کشاورزی استان اصفهان در سال جاری اولویت حمایتی خود را در طرح های مصرف بهینه آب مثل استخر های ذخیره آب و تسطیح لیزری، توسعه صنعت دامپروری (مثل ایجاد مجتمع های دامپروری از پرورش زنبور تا شتر و شیلات، کشت در محیط های کنترل شده مثل گلخانه ها و توسعه صنایع تبدیلی کشاورزی متمرکز کرده است.
وی افزود: از مشارکت و سرمایه گذاری بخش خصوصی در این چهار طرح بصورت جدی حمایت می کنیم.
نریمانی میزان تولید فعلی محصولات کشاورزی استان اصفهان را شش میلیون تن اعلام کرد و افزود: این میزان تا پایان برنامه پنجم توسعه باید به ۸ میلیون تن برسد و سالانه ۵۰۰ هزار تن افزایش تولید داشته باشیم.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، تولید محصول سالم و با کیفیت و صادرات را دو نگاه ویژه به بخش تولید عنوان کرد و اظهار داشت: برای اولین بار در استان اصفهان 4 هزار هکتار از باغات سیب و انار استان بصورت محصولات گواهی شده (مدیریت IPM) کشت شده است.
وی با توجه به خشکسالی و کمبود آب در بخش کشاورزی از محیط زیست استان خواست، استانداردهای لازم برای استفاده از آب تصفیه شده پساب برای کشت گیاهان مثمر و غیر مثمر را اعلام کند.
فرماندار شهرستان برخوار نیز در این جلسه گفت: در چهار کارگروه توسعه کشاورزی شهرستان برخوار تاکنون ۱۷۰ پرونده و طرح برای توسعه بخش کشاورزی بررسی شده و ۸۵ طرح با اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریال به بانک معرفی شده است.
محمد حسین قاسم زاده اشتغالزایی ۱۷۰ طرح بررسی شده در کارگروه توسعه بخش کشاورزی را بیش از ۶۰۰ نفر اعلام کرد.
عباس نقدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان برخوار نیز مشکلات اداره جهاد کشاورزی برخوار را نداشتن مکان مناسب و کمبود نیرو در چارت اداری عنوان و خواستار توجه ویژه به آن شد./30
خبرگزاری ایمنا: رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت:۱۸۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان اصفهان از خدمات اولیه و حداقلی آبرسانی برخوردار است.
کد خبر 64336



نظر شما