علی صالحی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به اهمیت موضوع گردشگری تاریخی و تفریحی در شهر اصفهان، اظهار کرد: یکی از نگاههای ویژه در بودجه ۱۹ هزار میلیاردی شهرداری اصفهان در سال آینده علاوه بر موضوع محلهمحوری، توجه به حملونقل و هوای پاک و توجه به موضوعات حوزه هوشمندسازی، نگاه ویژهای به بحث گردشگری و تفریح شده است.
وی با بیان اینکه موضوع گردشگری با محوریت آثار تاریخی و حوزه تفریحی نیز به عنوان یکی از ابعاد جدید در حوزه گردشگری مد نظر قرارگرفته شده است، افزود: این نگاه را میتوان در چهار تا پنج بخش از جمله تسهیل ایجاد زیرساختها، ترمیم ظرفیتهای میراثی، تعریف رویدادهای گردشگری و رویدادها در حوزه نشاط و تفریح دستهبندی کرد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان، گفت: در بخش نخست که به ایجاد زیرساختها مربوط میشود، با در نظر گرفتن اولویتهای تعریف شده برای توجه به بخش تفریح و نشاط در شهر و توجه ویژه به حوزه نوجوانان، علاوه بر بازسازی زیرساختهای تفریحی_ گردشگری طبیعی، موضوع ایجاد ظرفیتهای جدید تفریحی در برنامه سال ۱۴۰۲ مطرح و عددی بالغ بر ۶۰۰ میلیارد در مجموع بودجه برای این موضوعات در نظر گرفته شده است.
وی در حوزه تسهیل ایجاد زیرساختها، از تخفیف ۹۹ درصدی برای احداث هتل در سال آینده خبر داد و گفت: تسهیلات خوبی برای حوزههای ورزشی، تفریحی و گردشگری با حداقل تعرفه در نظر گرفته شده است تا مشوق ایجاد زیرساختهایی توسط سرمایهگذاران بخش خصوصی در این بخش باشیم.
صالحی خاطرنشان کرد: در بخش ترمیم ظرفیتهای میراثی و محورهای گردشگری بالغ بر ۲۲۰ میلیارد تومان برای احیای گذرهای گردشگری، بازسازی ساختمانهای میراثی و ظرفیتهای این حوزه در بودجه سال ۱۴۰۲ در شهرداری مرکزی و مناطق دارای ظرفیتهای بافت تاریخی نیز خواهیم داشت.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان، اظهار کرد: در حوزه رویدادها در بخش گردشگری برای معرفی اصفهان و تعریف رویدادها جهت گسترش گردشگری شهری، استانی و ملی، بالغ بر ۱۹ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است و در بخش پنجم، موضوع رویدادهای نشاط و تفریح به عنوان یکی از ظرفیتهای جدید بخش تفریح و گردشگری، عددی بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان در سال آینده خواهد داشت تا هر دو حوزه گردشگری تاریخی و گردشگری نوین در حوزه تفریح و نشاط را در بر گیرد و شهروندان و گردشگران بتوانند از آن بهرهمند شوند.
صالحی با بیان اینکه این ارقام علاوه بر اعدادی است که برای ایجاد مراکز تفریحی یا ترمیم آن طبق روال معمول جاری شهرداری در نظر گرفته میشود، افزود: هر سال عددی که به طور معمول بین ۵۰۰، ۷۰۰ یا هزار میلیارد تومان برای نگهداری، ترمیم و احداث مراکز جدید در حوزههای تفریحی مانند پردیسها لحاظ میشود؛ امسال بهطور ویژه نسبت به سالهای گذشته به آن توجه شده و برای نخستین بار بخش قابل توجهی از آن، مد نظر قرار گرفته شده است.
نظر شما