سرهنگ بهزاد ثابتراسخ در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: در راستای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مأموران فرماندهی انتظامی شهرستان شاهینشهر و میمه از نگهداری سه دستگاه موتورسیکلت قاچاق توسط فردی در یکی از محلات این شهرستان مطلع و بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: در این راستا مأموران با هماهنگی مرجع قضائی به محل موردنظر اعزام و در بازرسی انجام شده از پارکینگ یک باب منزل موفق به کشف سه دستگاه موتورسیکلت قاچاق که بدون هرگونه مدارک قانونی و معتبر گمرکی بود، شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان شاهینشهر و میمه با اشاره به اینکه ارزش موتور سیکلتهای کشف شده برابر اعلام کارشناسان ۱۵ میلیارد ریال برآورد شده است، تصریح کرد: در این خصوص یک متهم دستگیر که پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شد.
وی با تاکید به مبارزه قاطع پلیس با قاچاق کالا و ارز و برخورد با اخلالگران اقتصادی، خاطرنشان کرد: از شهروندان میخواهیم اخبار و اطلاعات خود در این زمینه را از طریق تماس با مرکز فوریتهای ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.




نظر شما