حذف فاضلاب از رودخانه زنجان‌رود به شهرداری سپرده شد

شهردار زنجان گفت: حذف فاضلاب از رودخانه زنجان‌رود به شهرداری سپرده شده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، علیرضا فیروزفر امروز _ پنجشنبه بیست‌ونهم دی _ در آیین «افتتاح خانه محیط‌زیست شهرداری زنجان» با بیان اینکه در حوزه شهری مؤلفه‌های زیست‌محیطی گوناگونی وجود دارد، اظهار کرد: این گستردگی‌ها به ایجاد تدبیر مناسبی در این حوزه منجر شده و در اولویت مدیریت یکپارچه شهری است.

وی با بیان اینکه در تمامی پروژه‌ها، توجه به مسائل زیست‌محیطی در اولویت برنامه‌های مدیریت شهری است، یادآور شد: شهرداری در زمینه پسماند وظایف مهمی دارد؛ بنابراین فرهنگ‌سازی و تفکیک پسماند از مبدأ تا انتها را عهده‌دار است.

شهردار زنجان با اشاره به اینکه برای اولین بار در شهر زنجان تغییری اساسی در سیستم برف‌روبی وجود داشت، خاطرنشان کرد: در این راستا، کاهش حجم نمک را در اولویت قرار دادیم و دو کارخانه محلول یخ‌زدا ایجاد شد.

فیروزفر با اشاره به اینکه شهروندان از روند برف‌روبی رضایت داشتند، گفت: خوشبختانه طی چند روز برفی در شهر زنجان ثابت شد که این طرح کارآمد بوده است.

وی با بیان اینکه توجه ویژه به مسائل زیست‌محیطی و شهر پاک و سبز از دغدغه‌های مدیریت شهری است، اضافه کرد: ورود فاضلاب و پساب‌های شهری به رودخانه زنجان‌رود از مشکلات اصلی شهر است و به این منظور عهده‌دار کامل حذف فاضلاب از زنجان‌رود خواهیم بود.

کد خبر 635038

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.