سارق حرفه‌ای به ۳۵ فقره سرقت اعتراف کرد

فرمانده انتظامی شهرستان فسا از دستگیری سارق حرفه‌ای درون خودرو با اعتراف به ۳۵ فقره سرقت توسط افسران کلانتری ۱۱ شهدا خبر داد.

سرهنگ محمدهاشم قسام در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت درون خودرو در یکی از محالت فسا، افسران کلانتری ۱۱ شهدا با اقدامات فنی و تخصصی محل‌های وقوع سرقت را به صورت محسوس و نامحسوس مورد نظر قرار دادند و موفق شدند در این خصوص یک سارق حرفه‌ای را حین سرقت دستگیر کنند.

وی ادامه داد: با هماهنگی مرجع قضائی در بازرسی از محل سکونت متهم مقادیر زیادی اموال مسروقه شامل الستیک، جک، باطری، کفش، آچار، سنگ فرز، لپتاپ، کپسول آتش نشانی، ضبط و باند کشف شد.

فرمانده انتظامی شهرستان فسا با بیان اینکه ارزش اموال مسروقه بر اساس نظر کارشناسان پنج میلیارد ریال برآورد شده است.

وی تصریح کرد: متهم در بازجویی اولیه به ۳۵ فقره سرقت درون خودرو اعتراف و اموال مکشوفه نیز به مالباختگان تحویل داده شد.

قسام با بیان اینکه متهم پس از تکمیل تحقیقات با پرونده متشکله روانه دادسرا شد، افزود: برخورد با مجرمان و مخالفان نظم و امنیت به صورت ویژه در دستور کار این فرماندهی است.

کد خبر 627269

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.