کاهوی ایرانی در آمریکا گران شد

هزینه تهیه یک ناهار قابل‌قبول در یک غذاخوری آمریکایی تقریباً ۱۳ درصد در یک سال افزایش یافته است.

به گزارش ایمنا و بر اساس گزارش بلومبرگ، یک فهرست غذاخوری آمریکایی برای ردیابی تأثیر تورم بر انتخاب منو ایجاد شد. اگرچه صاحبان رستوران‌ها لزوماً تمام هزینه‌های فزاینده را به مشتریان خود منتقل نمی‌کنند، اما این بررسی می‌تواند نتایجی درباره هزینه‌های جمع‌آوری یک وعده‌غذایی اولیه ارائه می‌دهد.

قیمت کاهو و نان به ترتیب ۳۳ و ۲۰ درصد در سال گذشته افزایش یافته است که بر اساس داده‌های قیمت مصرف‌کننده منتشرشده ماهانه توسط اداره آمار کار ایالات‌متحده است؛ هزینه‌های غذا در ایالات‌متحده نسبت به سال گذشته ۱۱.۴ درصد افزایش یافته است که بیشترین میزان از سال ۱۹۷۹ است و عامل اصلی نرخ تورم ۸.۳ درصدی این کشور است.

کاهوی ایرانی بیشترین جهش سالانه را در شاخص ناهار داشته است که به احتمال زیاد به دلیل کاهش کاشت توسط کشاورزان آمریکایی است.

مایکل هالن، یک تحلیلگر اقتصادی گفت: مصرف‌کنندگان کم درآمد خرید رستوران‌های خود را به میزان قابل‌توجهی در نیمه اول کاهش دادند، اما برخی گزارش کردند که در سه ماهه دوم هزینه‌های بیشتری را توسط مشتریان با درآمد بالاتر گزارش کردند.

کد خبر 608008

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.