درخشش ملی‌پوشان ایران در مسابقات دوومیدانی گرندپری مراکش

در پایان روز سوم رقابت‌های دوومیدانی جانبازان و معولان گرندپری مراکش، سه مدال طلا، دو نقره و دو برنز برای ایران به ثبت رسید.

به گزارش خبرنگار ایمنا، رقابت‌های دوومیدانی جانبازان و معلولان گرندپری ۲۰۲۲ مراکش روز پنج‌شنبه بیست‌وچهارم شهریورماه آغاز شد و ملی‌پوشان کشورمان با حریفان خود برای کسب عناوین برتر به رقابت پرداختند.

در دومین روز از رقابت‌های دوومیدانی گرندپری مراکش جمعه بیست‌وپنجم شهریورماه، الناز دارابیان و سعید افروز ملی‌پوشان کشورمان به‌مصاف حریفان خود رفتند و در نهایت دارابیان در ماده پرتاب‌دیسک کلاس F53 با ثبت رکورد ۱۳٫۹۵ متر موفق به کسب مدال نقره شد و سعید افروز نماینده کشورمان در ماده پرتاب‌نیزه کلاس F34 با ثبت رکورد ۳۸٫۴۳ به مدال طلا رسید.

حامد امیری ملی پوش کشورمان در ماده پرتاب دیسک با حریفان خود به رقابت پرداخت و با ثبت رکورد ۳۱٫۲۰ متر توانست مدال طلا و عنوان قهرمانی این رقابت‌ها را از آن خود کند.

در آغاز روز سوم مسابقات دوومیدانی گرندپری مراکش نیز، «علی پیروج» نایب‌قهرمان المپیک، سومین نشان طلا و هفتمین مدال کاروان نابینایان و کم‌بینایان کشورمان را به ارمغان آورد. پیروج دارنده مدال نقره پارالمپیک توکیو در ماده پرتاب‌نیزه کلاس‌تی ۱۲ /۱۳ به‌عنوان نخست دست یافت و صاحب گردن آویز طلا شد.

بدین‌ترتیب و تا به‌اینجای کار، نمایندگان نابینا و کم‌بینای کشورمان سه مدال طلا، دو نقره و دو برنز به ارمغان آورده‌اند.

کد خبر 605890

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.