هدفمندسازی پایان‌نامه‌ها برای کارآفرینی در دانشگاه

استفاده از پایان‌نامه‌های دانشجویی و به‌کارگیری دستاوردهای دانشی آن‌ها، پل ارتباطی محکمی میان دانش و صنعت است و آموزش‌ها را کارآمد و هدفمند می‌کند. ‌

به گزارش ایمنا و به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، هر نوع پیشرفت و توسعه، ارتباط مستقیمی با تحقیقات علمی دارد و رشد و توسعه کشورهای پیشرفته در نتیجه سرمایه‌گذاری در بخش پژوهش است؛ به همین دلیل توجه به این حوزه می‌تواند راهگشای بسیاری از مشکلات و چالش‌های پیش رو باشد. قانون جهش تولید دانش‌بنیان نیز تربیت نیروی انسانی مورد نیاز برای کشور را در اولویت قرار داده است.

آئین‌نامه اجرایی هیئت وزیران نیز بر این موضوع تاکید دارد و به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مأموریت داده است تا طرحی برای حمایت از هدفمند کردن پایان‌نامه‌، رساله و پژوهش‌های دانشگاهی برای رسیدن به دستاوردها و محصولات فناورانه با عنوان «طرح پژوهانه فناوری» با هدف تسهیل حرکت دانشگاه‌های کشور به سمت مراکز علمی کارآفرین همچنین تجاری‌سازی دستاوردهای پژوهشی و فناورانه دانشجویان به گونه‌ای برنامه‌ریزی کند که تا پایان سال ۱۴۰۱ حدود دو درصد از پایان نامه‌ها و رساله‌های مصوب مورد حمایت این برنامه قرار گیرد.

اجرای این آئین‌نامه‌ها می‌تواند زیست‌بوم فناوری و نوآوری را توسعه دهد و نیروهای متخصص و کارآمدی را برای آینده علمی کشور تربیت کند. نیروهایی که می‌توانند با رفع مشکلات و چالش‌های پیش روی کشور زمینه توسعه پایدار را برای نسل آینده فراهم کنند.

کد خبر 605096

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.