بهره‌مندی از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در جمع‌آوری پسماند خشک

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم گفت: نرم‌افزار «زیپاک» که با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان راه‌اندازی شده است، به‌زودی فعالیت خود را در قم آغاز خواهد کرد.

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم، سیدعبدالله میرابراهیمی با اشاره به وضعیت کنونی مدیریت پسماند قم، اظهار کرد: در شهر قم پسماندهای عمرانی ساختمانی وضعیت مطلوبی دارد و از مبدأ تولید مدیریت انجام می‌شود، لذا تمام تولیدکنندگان ملزم به دریافت مجوزهای لازم هستند و مراحل ذخیره‌سازی و انتقال به سایت‌های تخلیه تعریف شده است.

وی با تاکید بر اینکه پسماندهای خانگی در زنجیره مدیریت پسماند قرار دارند که در این زمینه، آموزش و اطلاع‌رسانی‌های لازم بر اساس نوع و جنس مخاطب در حال انجام است، ادامه داد: آموزش به مهدهای کودک، مدارس، صنوف، ادارات، مجتمع‌های مسکونی از جمله مخاطبان سازمان در ارائه مفاهیم آموزشی هستند و نتایج مباحث آموزشی در درازمدت تأثیرگذار خواهد بود.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم با اشاره به معضل زباله‌گردها، گفت: در حال حاضر ۱۸۰ گاراژ ضایعاتی در سطح شهر وجود دارد که توسط زباله‌گردها تأمین می‌شود.

وی با اشاره به بهبود شرایط ایستگاه‌های انتقال زباله، گفت: ایستگاه‌های انتقال زباله در سال‌های گذشته تجهیز و راه‌اندازی شده است.

میرابراهیمی با بیان اینکه بیشترین میزان جمع‌آوری پسماند خشک از طریق مراجعه شهروندان به غرفه‌ها صورت می‌پذیرد، خاطرنشان کرد: تجهیزات و زیرساخت‌های تفکیک پسماند از مبدأ در چند سال گذشته رشد داشته و ایستگاه‌های مشارکت شهروندی به ۵۶ غرفه رسیده است.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم تصریح کرد: نرم‌افزار زیپاک که با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان راه‌اندازی شده است، به‌زودی به عنوان نرم‌افزار دریافت پسماند خشک از شهروندان، فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

کد خبر 604802

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.