آغاز اجرای طرح «قصابان امین»/ گوشت‌های تولیدی درجه‌بندی کیفی می‌شود

مدیرعامل سازمان کشتارگاه صنعتی تبریز از آغاز طرح شناسایی و معرفی قصابان امین در سطح شهر، با معرفی ۲۰ قصاب خبر داد و گفت: گوشت‌های تولیدی درجه‌بندی کیفی می‌شود.

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری تبریز، کریم قدرتی در مراسم تجلیل و امضای تفاهم‌نامه معرفی قصابان امین، اظهار کرد: یکی از رسالت‌های شهرداری‌ها تأمین بسترهای لازم برای ارائه تغذیه سالم افراد و اقدامات جدی در راستای بهداشت عمومی جامعه است که شهردار تبریز نیز بر آن تأکید جدی دارد.

وی با بیان اینکه سیاست قبلی ما احداث فروشگاه‌هایی برای عرضه مستقیم گوشت استاندارد بود که در راستای چابک‌سازی وظایف سازمان، طرح قصابان امین را به عنوان معتمد سازمان کشتارگاه ارائه کردیم، تصریح کرد: اعتماد اجتماعی بزرگترین نعمت و سرمایه اجتماعی قصابان شهر است که در راستای افزایش این سرمایه تلاش خود را انجام می‌دهیم.

مدیرعامل سازمان کشتارگاه صنعتی تبریز اضافه کرد: سلامت و امنیت غذایی شهروندان در کنار کیفیت و فراوانی مواد غذایی برای سازمان کشتارگاه اهمیت بالایی دارد.

وی با اشاره به طرح شناسنامه‌دار کردن گوشت‌های تولیدی، خاطرنشان کرد: برای اولین بار در کشور با همکاری اداره‌کل دامپزشکی و استاندارد استان طرح شناسنامه‌دار کردن گوشت‌های تولیدی را مطرح و اجرا کردیم که مورد استقبال قرار گرفته و به کل کشور ابلاغ شد.

قدرتی اضافه کرد: حفظ شناسنامه گوشت، رعایت قیمت‌های مصوب و ارائه قیمت‌های واقعی، رعایت بهداشت و تکریم شهروندان خواسته‌های سازمان از قصابان شهر است.

وی از راه‌اندازی سامانه توزیع گوشت نیز خبر داد و گفت: سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تبریز اقدام به طراحی اپلیکیشنی برای توزیع گوشت و دیگر اقلام خوراکی کرده است که قصابان امین شهر در این سامانه معرفی می‌شوند و مردم می‌توانند خرید اینترنتی داشته باشند.

قدرتی با اشاره به اجرای طرح درجه‌بندی کیفیت گوشت، تصریح کرد: یکی از طرح‌های جدی سازمان کشتارگاه، طرح درجه‌بندی کیفیت گوشت است که به اداره کل دامپزشکی استان نیز ارسال شده است و بر اساس آن مردم از نوع گوشت خریداری شده آگاه می‌شوند.

کد خبر 604246

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.