ایران‌پور بعد از تصویب اعتبارنامه بحث برانگیز + عکس

خبرگزاری ایمنا: علی ایرانپور نماینده منتخب مردم شهرستان مبارکه شب گذشته در میان استقبال انبوه مردم شهرستان وارد این شهر شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا از مبارکه، پس از آن که اعتبارنامه علی ایرانپور نماینده منتخب مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید، علی ایرانپور در میان استقبال مردم این شهرستان وارد مبارکه شد.
اعتبارنامه علی ایرانپور یکی از بحث برانگیزترین اعتبارنامه های مجلس نهم در حالی با رای ۱۵۰ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید، که همچنان توکلی بر اعتراض خود نسبت به اعتبارنامه وی تاکید داشت.
علی ایرانپور در انتخابات ۱۲ اسفندماه به عنوان نماینده منتخب مردم شهرستان مبارکه در مجلس نهم انتخاب شد.
همزمان با آغاز به کار رسمی مجلس نهم و در حالی که بحث تایید اعتبارنامه نمایندگان مطرح بود، اعتبارنامه وی توسط توکلی نماینده تهران و چندین نماینده دیگر در مجلس شورای اسلامی مورد اعتراض قرار گرفت.
ایرانپور دلیل اعتراض به اعتبار نامه خود را لابی چند نفر از نمایندگان اعلام کرده بود و وی نیز به طور همزمان به اعتبارنامه این نمایندگان اعتراض کرده بود.
طبق قوانین مجلس شورای اسلامی اگر اعتبارنامه نماینده ای مورد اعتراض قرار بگیرد تایید اعتبار نامه وی باید ابتدا در کمیسیون تحقیق و سپس با رای گیری در صحن علنی مجلس انجام شود.
اعتبارنامه ایرانپور نیز پس از تایید در کمیسیون تحقیق مجلس روز سه شنبه ۶ تیرماه در صحن علنی مجلس مطرح و پس از اظهارات نماینده اعتراض کننده و دفاعیات ایرانپور رای گیری انجام شد که در نهایت اعتبارنامه وی با ۱۵۰ رای موافق به تصویب رسید./ 



کد خبر 58282

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • نصرالله احمدی کلهرودی ۱۴:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۸
    نادران با ذکر این نکته که ما با شخصی مواجه هستیم که دارای 2 سابقه کیفری سرقتی است، تصریح کرد: آقای ایرانپور محکوم به سرقت چک و نیز مرتکب غصب عناوین علمی شده است. وی افزود: بنا بر مستندات موجود، حکم نهایی دادگاه تجدید‌نظر استان، آقای ایرانپور را به سه ماه و یک روز حبس تعزیری محکوم کرده و این حکم قطعی است و آقای ایرانپور هنگام ثبت‌نام برای انتخابات مجلس نهم از این موضوع مطلع بوده و به او این حکم ابلاغ شده است ولی آقای ایرانپور به این موضوع اعتنایی نکرده است. به گفته وی محکومیت فوق موجب سلب صلاحیت منتخب می‌شود و باید دانست که ترجیحی در عدم صلاحیت محکوم به سرقت برای ایرانپور نیست و این موضوع نه برای مجلس بلکه برای همه روشن است. این منتخب مردم تهران در مجلس نهم در ادامه سخنانش تاکید کرد: هیچ سازمان یا نهادی چنین فردی را حتی برای خدمت پاره وقت نیز نمی پذیرد، کدام سازمان حتی برای نیم ساعت نه برای 4 سال، چنین فردی را برای خدمت می‌پذیرد و حاضر است اموالش را در اختیار یک سارق قرار دهد؟! وی با تاکید بر اینکه نص سرقت گناه کبیره است، تصریح کرد: همین موضوع موجب سلب صلاحیت آقای ایرانپور می‌شود، چرا که التزام عملی به اسلام از معیارهای منتخبین مجلس است؛ در تاریخ 27 اسفند‌ماه سال 90 یعنی دو هفته بعد از برگزاری انتخابات مجلس نهم، آقای ایرانپور که خودش را نماینده می‌دانست، از شاکی رضایت می‌گیرد و از دادگاه خواستار تبدیل حبس تعزیری به جزای نقدی می‌شود که دادگاه نیز با این درخواست ایرانپور موافقت می‌کند؛ این تغییر مجازات تغییری در عنوان اتهام ایجاد نمی‌کند. «آقای ایرانپور یک سارق بوده که دارای محکومیت کیفری است و رقبای آقای ایرانپور بعد از برگزاری انتخابات به دلیل سوءاستفاده ایرانپور از عناوین علمی، به دادگاه شکایت می‌کند که دادگاه نیز این موضوع را پیگیری و استعلام کرده و مشخص می‌شود که هر 4 عنوان علمی اعلام شده توسط ایرانپور نادرست است، به عنوان مثال آقای ایرانپور اعلام کرده که دارای مدرک دکترای پیراپزشکی است اما پس از استعلام از دانشگاه مورد ادعای ایرانپور مشخص می‌شود که اصلا چنین رشته‌ای در دانشگاه مزبور وجود ندارد و این عنوان اساسا جعلی است؛ آقای ایرانپور همچنین در جریان برگزاری انتخابات مجلس نهم اعلام کرده که مدرک مهندسی شهرسازی از دانشگاه پیام نور دارد اما پس از استعلام از دانشگاه مورد نظر مشخص می‌شود که آقای ایرانپور در نیم سال اول سال 90_ 91 در مقطع کارشناسی مهندسی شهرسازی در دانشگاه پیام نور ثبت‌نام کرده و اکنون تنها 5 واحد درسی را در این دانشگاه گذرانده است و فارغ‌التحصیل نیست و باید بگویم که در نیمه دوم سال 90 _ 91 نیز ثبت نام نکرده است.» نادران با یادآوری اینکه به دلیل سوءاستفاده از عناوین علمی، برای آقای ایرانپور کیفر‌خواستی صادر شده و دادگاه او را محکوم کرده است، گفت: التزام عملی به قانون که معیار اول انتخابات شوندگان است، توسط آقای ایرانپور نقض شده است و با وجود این قراین این مسئله کاملا روشن است. این منتخب مجلس نهم ادامه داد: در جلسه غیرعلنی آقای ابوترابی از قول سخنگوی شورای نگهبان گفت که به آقای ایرانپور تذکر داده شد که از این عناوین استفاده نکند و دیگر استفاده نکرد، باید بگویم آقای ایرانپور نه تنها از این عناوین علمی استفاده کرد بلکه بعدا نیز اصرار بر داشتن این عناوین کرد؛ آقای ایرانپور در تاریخ 11 اردیبهشت 1391 به 6 ماه حبس به دلیل جرایم فوق یعنی استفاده غیرمجاز از عناوین علمی محکوم می‌شود.

    پاسخ سایت: 0

  • محسن ۱۶:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۸
    1 1
    باسلام واقعا مراسم استقبال عالی بود دست تمام همشهری ها که این طوری با این عظمت اومدند درد نکنه

    پاسخ سایت: 0

  • امیر ۱۵:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۹
    1
    باسلام :خدمت مردم عزیز شهرستان مبارکه واقعاگل کاشتید:دست مریضا"مردم شهیدپروروانقلابی شهرستان مبارکه نشان داداندکه همیشه ودرهمه جاازدکترعلی ایرانپورنماینده مردمی این شهرستان حمایت خواهندکرد.

    پاسخ سایت: 0

  • جاسم احمدپور GB ۱۷:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۱
    1
    واقعا دکتر گل کاشت

    پاسخ سایت: 0