خسارت مالباختگان بانک ملی چگونه جبران می‌شود؟

بانک ملی از برگزاری جلسه با مالباختگان سرقت از صندوق‌های اجاره‌ای شعبه دانشگاه این بانک خبر داد و جزییات جدیدی از نحوه جبران خسارات مالباختگان این سرقت را اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، در پی سرقت از صندوق امانات بانک ملی ایران، این بانک در اطلاعیه‌ای درباره سرقت از صندوق‌های اجاره‌ای شعبه دانشگاه این بانک اعلام کرد که تعداد دقیق صندوق‌های اجاره‌ای آسیب دیده در حادثه رخ داده، ۱۶۸ صندوق است.

اخباری در برخی از رسانه‌ها منتشر شد که در آن تعداد صندوق‌های اجاره‌ای مورد سرقت قرار گرفته شعبه دانشگاه این بانک یک‌هزار صندوق عنوان شده بود که بدین وسیله این عدد تکذیب می‌شود.

بر اساس اعلام مسؤولان بانک، تعداد صندوق‌های موجود ۱۶۸ صندوق بوده که در سرقت رخ داده، تعدادی از این صندوق‌ها آسیب رسیده و برخی از صندوق‌های این شعبه آسیبی ندیده‌اند.

در عین حال بانک ملی ایران به‌منظور حفظ حقوق مشتریان ضمن مذاکره با در اختیار دارندگان صندوق، اقدام‌های ضروری در جهت رسیدگی قضائی دقیق به صندوق‌های خسارت دیده را آغاز کرده است.

پلیس آگاهی با همکاری بانک ملی ایران در حال پیگیری لحظه‌ای موضوع و شناسایی سارقان است که نتایج آن به زودی اعلام خواهد شد.

برخی کاربران فضای مجازی از سرقت نزدیک به یک‌هزار صندوق امانت و بخشی از تجهیزات اتاق سرور و مرکز مانیتورینگ شعبه بانک ملی رو به روی دانشگاه تهران در تعطیلات اخیر خبر دادند.

بانک ملی در اطلاعیه‌ای با تأیید این اتفاق در شعبه دانشگاه خود، افزوده بود که این حادثه به بروز برخی خسارات محدود به صندوق اجاره‌ای منجر شده که از سوی پلیس و مراجع ذیربط در حال پیگیری است.

دستگیری تعدادی از کارمندان و عوامل مرتبط با سرقت از صندوق امانات بانک ملی

یک منبع آگاه روز سه‌شنبه هفته گذشته با اشاره به سرقت از صندوق امانات بانک ملی شعبه دانشگاه تهران گفت: جلسات رسیدگی و بررسی از طریق دوربین‌های مدار بسته انجام شد که در این خصوص تعدادی از کارمندان و همچنین عوامل مرتبط با این موضوع دستگیر شدند.

وی افزود: طبق بررسی‌های انجام شده سرقت سارقان با تخریب و ایجاد حفره وارد قسمت صندوق امانات بانک شده و تعدادی صندوق را سرقت کردند.

این منبع آگاه ادامه داد: سارقان بعد از سرقت از درب پشتی بانک درب قفل شده پارکینگ را شکسته و پس از خروج بر روی درب پارکینگ بانک قفل زدند.

وی خاطرنشان کرد: هنوز میزان دقیق از تعداد صندوق و همچنین اقلام داخلی صندوقی خبری در دست نیست و پس از تکمیل شدن گزارش نهایی اطلاع رسانی خواهد شد.

اعتراض صاحبان صندوق‌های امانات به سرقت رفته بانک ملی

ظهر چهارشنبه حدود ۵۰ نفر از مالباختگانی که در بانک ملی شعبه دانشگاه دارای صندوق امانات بودند مقابل این بانک تجمع کردند.

البته پس از گذشت دقایقی از این تجمع، با ورود مأموران نیروی انتظامی این افراد به داخل بانک هدایت شدند.

پس از حضور این افراد در داخل بانک، مسئولان شعبه با ارائه فرم‌هایی از آنان خواستند ضمن پر کردن فرم‌های مخصوص، نسبت به اعلام نوع اقلام سرقت‌شده اقدام کنند.

رئیس و معاون شعبه دانشگاه بانک ملی برکنار شدند

بنا بر اعلام رسمی بانک ملی، رئیس و معاون ریالی شعبه دانشگاه این بانک، به دلیل خسارت وارده از سمت خود برکنار شدند.

در اطلاعیه‌ای که روابط عمومی بانک ملی ایران منتشر کرد، آمده است: در پی بروز حادثه سرقت از صندوق‌های اجاره‌ای شعبه دانشگاه و خسارات وارده به مردم و مشتریان به حکم مدیر عامل بانک، رئیس و معاون ریالی این ‌شعبه از سمت خود برکنار شدند و مراتب برخورد قانونی لازم با آنها و سایر مقصرین در حال انجام است.

نحوه جبران خسارات مالباختگان سرقت از صندوق‌های اجاره‌ای بانک ملی اعلام شد

بانک ملی اعلام کرد: روز _هجدهم خردادماه ۱۴۰۱_ جلسه‌ای با حضور مالباختگان حادثه سرقت از صندوق‌های اجاره‌ای شعبه دانشگاه و مسئولان بانک ملی ایران با موضوع "بررسی خسارات مالباختگان" در شعبه میدان هفتم تیر برگزار و روند بررسی جبران خسارات برگزار شد.

طی این جلسه مالباختگان نسبت به خوداظهاری دارایی‌های خود در صندوق‌های اجاره‌ای اقدام کردند و مقرر شد که بانک ملی ایران روند پرداخت خسارات وارد شده از این حادثه را در اسرع وقت آغاز کند.

بانک ملی ایران همچنین جزئیات تازه‌ای از جبران خسارات مالباختگان سرقت از صندوق‌های امانات شعبه دانشگاه اعلام کرد که پرداخت خسارت به شرح ذیل انجام خواهد شد.

۱- میزان ۵۰ درصد از اموال صندوق بر اساس خوداظهاری صورت گرفته در حضور بازپرس پرونده برای دارندگان صندوق همراه با مسدودی حساب پرداخت می‌شود.

۲- این پرداخت در روز بیست‌ویکم خردادماه و در حضور بازپرس خواهد بود.

۳- پرداخت ۵۰ درصد باقی‌مانده خسارت با نظر مقام قضائی صورت می‌گیرد.

۴- مبالغ مسدودی بدون اذن مقام قضائی برای طرفین قابل برداشت نخواهد بود.

۵- ملاک حسابرسی خسارات در روز تسویه نهایی قرارداد است.

۶- قیمت محاسبه ارزی مالباختگان طبق قیمت بازار ارز آزاد خواهد بود.

۷- نحوه محاسبه طلا و جواهرات بدین صورت است که فرد پس از خوداظهاری با دعوت بانک و مسئولان ذی‌ربط طی یک نشست حضور می‌یابد تا قیمت اموال مسروقه احراز و کارشناسی شوند.

۸- مالباختگان به میزان مبالغ دریافتی، حقوق خود را نسبت به اموال مسروقه به بانک ملی ایران صلح کرده و بانک قائم مقام آنها خواهد بود.

کد خبر 580832

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.