توزیع ۸۰تن آسفالت در معابر منطقه۵ اراک

سرپرست شهرداری منطقه پنج اراک از پخش و توزیع ۸۰ تن آسفالت در سطح منطقه پنج طی روزهای اخیر خبر داد.

عباس فضلعلی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: ۸۰ تن آسفالت به صورت لکه‌گیری در سطح منطقه پنج اجرا شده است که از این مقدار ۱۳ تن در کوی هجرت اطراف بازارچه، ۱۲ تن جهت ترمیم و آسفالت ترانشه‌های عرضی در میدان امام حسین (ع) و ورودی کوی آزادگان مربوط به لوله فضای سبز است.

وی افزود: جهت لکه‌گیری آسفالت در خیابان آیت‌الله غفاری، کوچه‌های اربعین عاشورا و امام جعفر صادق (ع) از ۳۵ تن آسفالت و برای لکه‌گیری و اجرای سرعت کاه در کوی آزادگان خیابان آزادی ۱۰ تن آسفالت اجرا شده است.

سرپرست شهرداری منطقه پنج اراک با اشاره به تسطیح و رگلاژ بیش از ۵۰ تن بیس در کوی هجرت اطراف بازارچه و زمین والیبال، گفت: تخریب و تعویض جداول کوی هجرت خیابان هدایت جنب دبستان هجرت به‌صورت کتابی و ایستاده به طول ۷۰ متر از دیگر اقدامات عمرانی منطقه بوده است.

وی درخصوص اقدامات فضای سبز طی چند روز گذشته، تصریح کرد: ۳۰ هزار مترمربع چمن زنی، ۲۵۰۰ مترمربع خاک‌ریزی و تسطیح، جمع‌آوری ضایعات ۵۰ مترمکعب از جمله اقدامات صورت گرفته است.

کد خبر 572320

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.