۲۲ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۰
نساجی با ۴ غایب در برابر استقلال

نساجی امشب در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی در حالی در برابر استقلال قرار می گیرد که احتمالا قادر به استفاده از چهار بازیکن خود نخواهد بود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، دیدار تیم‌های استقلال و نساجی در چهارچوب مسابقات جام حذفی از ساعت ۲۰:۳۰ در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود. از تیم نساجی خبر می‌رسد غیبت مسعود شجاعی و فرزاد زامهران در این بازی قطعی است؛ به این خاطر که مسعود شجاعی محروم و فرزاد زامهران به دلیل عمل جراحی کتف هنوز به شرایط آرمانی برای بازی در ترکیب تیم نساجی نرسیده است. از سویی اکبر صادقی که در بازی با فولاد در کنار چهار بازیکن دیگر نتوانست نساجی را همراهی کند در آخرین تمرین پیش از بازی با استقلال دوباره از ناحیه هسمترینگ مصدوم و تمرین تیم نساجی را ترک کند. همچنین حسن نجفی که به دلیل مصدومیت در بازی با فولاد زمین بازی را ترک کرد با آسیب‌دیدگی مشابه مواجه شده و بعید است در بازی امشب قادر به همراهی تیم نساجی باشد.

در غیاب این چهار بازیکن دست ساکت الهامی برای بازی با استقلال کمی بسته شد و او شاید همانند دیدار با فولاد مجبور به ایجاد تغییرات زیادی در ترکیب تیم و استفاده بیشتر از جوان‌ها در ترکیب تیم مازنی شود.

نساجی و استقلال این فصل برای دومین بار در استادیوم آزادی و در حضور تماشاگر با هم بازی می‌کنند. بازی قبلی آن‌ها در چارچوب لیگ برتر یک بازی زیبا و تماشایی با موقعیت‌های متعدد روی دروازه‌های دو تیم بود که در نهایت با نتیجه مساوی بدون گل پایان یافت.

کد خبر 567601

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.