عوارض احتمالی تزریق واکسن کرونا به کودکان چیست؟  

‌یک متخصص بیماری‌های کودکان و نوزادان با تاکید بر اهمیت تزریق واکسن کرونا به همه گروه‌های سنی اعلام شده جهت جلوگیری از انتقال بیماری، گفت: کودکان پس از تزریق واکسن به جز واکنش‌های موضعی محل تزریق یا سردرد و بی‌حالی، واکنش خاص دیگری نداشتند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سمیه بقیعی درباره واکسیناسیون کرونا در کودکان، اظهار کرد: باید به والدین حق بدهیم که در این زمینه نگران باشند اما این اطمینان را به آن‌ها می‌دهیم که سیستم بهداشتی نگرانی و دقت بیشتری دارد.

وی افزود: واکسیناسیون در کودکان پنج تا ۱۲ ساله در ایالات متحده از اکتبر ۲۰۲۱ مجوز گرفت و در کشور چین نیز با واکسن سینوفارم انجام شد. همچنین در امارات و کشورهای دیگری مانند کلمبیا و کامبوج هم انجام شده است.

این متخصص بیماری‌های کودکان و نوزادان تصریح کرد: در این مدت تعداد زیادی از کودکان واکسینه شدند و خوشبختانه به جز واکنش‌های موضعی محل تزریق یا سردرد و بی‌حالی واکنش خاص دیگری نداشتند؛ بنابراین درمورد تزریق واکسن کرونا به کودکان جای نگرانی وجود ندارد.

وی ادامه داد: اینکه از انتقال بیماری کووید ۱۹ جلوگیری کنیم، بسیار مهم است؛ به ویژه آنکه در پیک ششم با سویه امیکرون، میزان درگیری کودکان بالا بوده است.

به گزارش ایمنا، از مهم‌ترین علت ابتلای کودکان به بیماری کرونا به خصوص امیکرون می‌توان به سهل‌انگاری والدین، رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی، مشارکت دادن کودکان در میهمانی‌های خانوادگی، مراجعه نکردن برای واکسیناسیون و تصور غلط مبتلا نشدن کودکان به بیماری کرونا اشاره کرد.

علائم هشداردهنده امیکرون در کودکان معمولاً مانند سویه‌های قبلی است. اگر تب کودک قطع نمی‌شود و بیش از سه روز درگیر تب است، حتماً باید به مراکز درمانی مراجعه شود.

آبریزش بینی، گلودرد، سردرد، گرفتگی‌صدا، سرفه، تب، بی‌حالی و لرز، گاهی علائم گوارشی مثل اسهال و استفراغ از جمله علائم امیکرون در کودکان است. گاهی نیز ممکن است درگیری ریه اتفاق بیفتد و در موارد شدید ممکن است تنگی‌نفس و کبودی لب‌ها وجود داشته باشد.

کد خبر 557734

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.