مزایای نوشیدن آب گرم با معده خالی

نوشیدن آب گرم با معده خالی مزایای فراوانی دارد.

به گزارش ایمنا، بسیاری از ما عادات مشخصی هنگام بیدار شدن صبحگاهی داریم؛ از جمله نوشیدن قهوه، چای و آب سرد. با این حال این نکته ثابت شده که نوشیدن آب گرم در اوایل صبح مزایای بهداشتی شگفت انگیزی به دنبال دارد.

مصرف آب گرم با معده خالی تأثیر مستقیم روی دستگاه گوارش داشته و باعث تقویت سیستم ایمنی و حذف سموم از بدن می‌شود. به گفته کارشناسان مصرف یک لیوان آب گرم به همراه لیمو در اوایل صبح منجر به کاهش فعالیت رادیکال‌های آزاد در بدن شده و از ما در برابر انواع بیماری‌ها محافظت می‌کند. مهمترین مزایای نوشیدن آب گرم با معده خالی شامل بهبود فرایند هضم، جلوگیری از یبوست، از بین بردن دردهای روزمره، کاهش وزن، بهبود گردش خون و کاهش التهاب است.

بهبود فرایند هضم:

یک فنجان آب گرم و نوشیدن آن با معده خالی منجر به دفع سموم از بدن شده و سیستم گوارشی را برای هضم بهتر مواد غذایی تحریک می‌کند. این در حالی است که آب سرد تأثیر برعکس دارد و نوشیدن آن به همراه چربی‌ها، فرایند هضم را دشوار می‌کند. آب گرم نه تنها مواد سمی را از دستگاه گوارش پاک می‌کند بلکه منجر به تسکین علائمی مانند سو هاضمه، سوزش سردل و نفخ می‌شود.

جلوگیری از یبوست:

بسیاری از غذاهایی که در طول روز مصرف می‌کنیم، به دشواری هضم می‌شوند و منجر به درد و نفخ شکم و اختلال یبوست می‌شوند. نوشیدن آب گرم در این میان باعث بهبود حرکت روده‌ها و مبارزه با یبوست می‌شود.

از بین بردن دردهای روزمره:

یک فنجان آب گرم گاهی می‌تواند بهترین راه برای کاهش دردهای قاعدگی و حتی سردرد باشد. آب گرم اثر آرام‌بخش روی بدن دارد و منجر به آرامش عضلات شکمی، تسکین جوش و اسپاسم می‌شود.

برخی مطالعات نشان داده است که آب گرم باعث تحریک گردش خون شده و برای درمان زخم‌های عضلانی بسیار مفید است.

کاهش وزن:

آب گرم دمای بدن و سوخت‌وساز آن را افزایش می‌دهد. با این اتفاق سوخت چربی بالا رفته و عملکرد دستگاه گوارش و کلیه‌ها نیز بیشتر می‌شود.

بهبود گردش خون:

نوشیدن یک لیوان آب گرم با معده خالی منجر به تخریب رسوبات چربی در بدن می‌شود. این فرایند همراه با پاک شدن سموم از بدن بهبود گردش خون را به همراه دارد.

کاهش التهاب:

نوشیدن منظم آب گرم همراه با لیمو منجر میزان اسیدیته در بدن را کاهش می‌دهد ضمن اینکه منجر به حذف اسید اوریک از مفاصل شما می‌شود؛ عاملی که مقصر بروز التهاب در مفاصل است.

منبع: خبرگزاری صداوسیما

کد خبر 553182

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.