وزارت صمت بر یکپارچه‌سازی سامانه‌های نظارتی اهتمام داشته باشد

رییس کل دیوان محاسبات کشور نظارت بر بازار و یکپارچه‌سازی سامانه‌های کنترلی را از وظایف اصلی وزارت صمت عنوان کرد و گفت: تاخیر در راه‌اندازی و به اتمام نرساندن این ابزارهای کنترلی، نه تنها بر مشکلات مردم خواهد افزود بلکه بر حجم پرونده‌های مفتوحه در دستگاه‌های نظارتی اضافه خواهد کرد.

به گزارش ایمنا و به نقل از دیوان محاسبات کشور، مهرداد بذرپاش در حاشیه نشست تخصصی دیوان محاسبات و دستگاه‌های نظارتی با مدیران ارشد وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت، که با حضور وزیر صمت برگزار شد با اشاره به ترک فعل‌ها و انحراف از قوانین در دوره‌های پیشین مدیریت وزارت صمت اظهار کرد: تعامل سازنده وزارتخانه‌های دولت با دستگاه‌های نظارتی می‌تواند در پیشگیری از تخلفات آتی، اثربخش باشد.

رئیس کل دیوان محاسبات کل کشور با اشاره به قوانین معطل مانده در وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت گفت: دیوان محاسبات کشور با احصا و یادآوری قوانین معطل مانده درباره وزارت صمت، چه ناظر به قانون بودجه سالیانه و چه نسبت به هدف‌گذاری‌های برنامه ششم توسعه، بر آن است تا ضمن ایفای نقش نظارتی خود، یاری‌گر این وزارتخانه در زمینه اصلاح ساز و کارها و بهبود عملکرد باشد.

وی با اشاره به ضرورت توجه بیش از پیش به حوزه معادن به عنوان یک ثروت عظیم ملی، تصریح کرد: یکی از کانون‌های توجه دستگاه‌های نظارتی، موضوع معادن و حقوق دولتی ناشی از آن است که اهتمام جدی وزارتخانه صمت در راستای پاسداشت از این ثروت ارزشمند میهنی را می‌طلبد.

بذرپاش ضمن برشماری چالش‌های موجود در صنعت خودروسازی کشور، اظهار کرد: اگرچه صنعت خودروسازی جز صنایع پیشتاز و کلیدی کشور محسوب می‌شود اما نمی‌توان از کنار مشکلات متعدد آن نیز به سادگی عبور کرد و توقع می‌رود که هرچه سریع‌تر برای رفع دغدغه‌هایی همچون ارتقای کیفیت و اصلاح فرآیند تحویل خودرو، راه‌حل سریع و کارآمد اندیشیده شود.

رئیس کل دیوان محاسبات کشور نظارت بر بازار و یکپارچه‌سازی سامانه‌های کنترلی را از وظایف اصلی دست‌اندرکاران وزارت صمت عنوان کرد و گفت: یکپارچه‌سازی سامانه تجارت با سایر سیستم‌های کنترل و نظارت بر بازار از مهمترین اقداماتی است که باید به آنها توجه شود چراکه تأخیر در راه‌اندازی و به اتمام نرساندن این ابزارهای کنترلی، نه تنها بر مشکلات مردم خواهد افزود بلکه بر حجم پرونده‌های مفتوحه در دستگاه‌های نظارتی اضافه خواهد کرد.

نظر دیوان درباره پیشنهاد دولت برای ارز ۴۲۰۰ تومانی هفته آینده اعلام می‌شود

بذرپاش همچنین در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران پیرامون پیشنهاد دولت مبنی بر حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱، گفت: نظر تخصصی دیوان محاسبات نسبت به لایحه بودجه پیشنهادی دولت طی هفته آتی به مجلس شورای اسلامی اعلام خواهد شد.

وی تاکید کرد: فارغ از بحث حذف یا تداوم ارز ۴۲۰۰ تومانی از بودجه، باید نتیجه تصمیمات و سیاستگذاری‌ها معطوف بر کوچک‌تر نشدن سفره مردم و توقف گرانی‌ها در حوزه کالاهای اساسی باشد؛ همچنین باید مراقبت کرد که عوائد حاصل از این پیشنهاد دولت، لزوماً به دهک‌های نیازمند تخصیص پیدا کند.

فاطمی امین: اجرای طرح‌های اصلاحی در وزارتخانه شتاب خواهد گرفت

وزیر صنعت معدن و تجارت هم با تشکر از دقت نظر دیوان محاسبات در ارائه راهکارهای عملیاتی برای بهبود عملکرد در حوزه صنعت، معدن و تجارت، گفت: اصلاح ساز و کارها و فرآیندهای پیشین در دستور کار دوره جدید مدیریت وزارت صمت قرار گرفته است که با عملیاتی شدن طرح‌های اصلاحی، به‌زودی شاهد جبران خلاءها و نقایص گوشزد شده از جانب دستگاه‌های نظارتی خواهیم بود.

سیدرضا فاطمی‌امین با اشاره به حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی در لایحه بودجه پیشنهادی دولت، تصریح کرد: تنها متضرران از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، دلالانی هستند که پیش‌تر از این رانت بهره‌مند می‌شدند. مردم اطمینان داشته باشند که نه تنها هیچ یارانه‌ای قطع نخواهد شد بلکه تخصیص هدفمند آن بهبود پیدا خواهد کرد و عادلانه‌تر توزیع خواهد شد.

کد خبر 543734

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.