۱۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۰
برداشت کیوی در آستارا

کیوی از محصولات کشاورزی ارزشمند و پرسود استان گیلان است. آستارا با ۹۱‌هزار نفر جمعیت و ۷‌هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی کشاورزی از شهرهای مهم کشت کیوی است. کشت این محصول از دهه ۷۰ در غرب گیلان رواج یافت.

با رواج این محصول، برخی شالی‌کاران مزرعه‌های خود را به باغ کیوی تغییر دادند. متوسط میزان تولید کیوی در آستارا حدود ۳۰ تا ۳۵ تن در هکتار است. بیشتر خریداران این میوه ارزشمند تجار استان‌های تهران، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی هستند.

همچنین، کیوی به کشورهایی نظیر روسیه، جمهوری آذربایجان، اوکراین، ترکیه، عراق، سوریه و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می‌شود.

متن: الهام اسکندری / ‏‬ تصویربردار: محمدرضا رشیدی / ‏‬ تدوینگر: سجاد اصلانی

فیلم / ‏‬ دانلود

کد خبر 532278

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.