محدودیت تردد شبانه ادامه دارد؟

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی گفت: با اعمال محدودیت تردد شبانه، تهران و دیگر شهرهای بزرگ برای طبقه مرفه و بالا نشین قرق می‌شود و عملاً اعلام شده است که تهران‌گردی در شب‌ها برای طبقه مرفه است زیرا مانعی برای تردد افراد جز پرداخت هزینه وجود ندارد.

علی خضریان در گفت و گو با خبرنگار ایمنا در خصوص طرح محدودیت تردد شبانه کرونایی در تهران و دیگر شهرها اظهار کرد: منع تردد شبانه در حالی هنوز در کشور در حال اجرا است که اعمال این محدودیت از سه منظر قابل بررسی است.

وی افزود: با اعمال محدودیت تردد شبانه، تهران و دیگر شهرهای بزرگ برای طبقه مرفه و بالا نشین قرق می‌شود و عملاً اعلام شده است که تهران‌گردی در شب‌ها برای طبقه مرفه است زیرا مانعی برای تردد افراد جز پرداخت هزینه وجود ندارد.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با این طرح افراد با دادن پول مجوز گشت و گذار در شب را پیدا می‌کنند خاطر نشان کرد: ما معتقدیم در کشوری زندگی می‌کنیم که عدالت جز ارزش‌های بالادستی است و می‌خواهیم به سمت عدالت حرکت کنیم و این طرح برخلاف این گفتمان علیه جامعه مستضعف عمل می‌کند و حداقل‌های آرامش و آسایش یک خانواده معمولی را از آنها می‌گیرد.

خضریان با بیان اینکه علاوه بر اینکه این نوع رفتار عادلانه نیست ادامه داد: موضوع دوم پیرامون محدودیت تردد شبانه این است که ستاد ملی کرونا هیچ گونه آمار و ارقامی درباره فواید حاصل از اجرای محدودیت تردد شبانه ارائه نداده و نگفته که با اجرای این طرح چقدر از شیوع بیشتر کرونا جلوگیری شده است. از نظر علمی هنوز کسی نتوانسته اثر بخشی محدودیت تردد شبانه را ثابت کند.

وی افزود: ما نمی‌توانیم مردم را مجبور به کارهای غیر علمی و بدون استدلال کنیم و برایشان محدودیتی وضع کنیم که با گذشت چندین ماه هیچ استناد علمی مبنی بر فوایدش ارائه نشده است.

سخنگوی کمیسیون اصل نود افزود: موضوع بعدی اینکه در حالی که اعلام می‌کنیم مدارس حضوری شوند و دورکاری کارمندان را برداشته‌ایم، همچنان نشستن یک خانواده در یک خودرو را منع می‌کنیم. از یک سو مترو باز است، هواپیماها با تمام ظرفیت در حال کار هستند و در این شرایط محدودیت‌های تردد شبانه همچنان ادامه دارد. این موضوع از سوی افکار عمومی قابل هضم نیست.

خضریان اضافه کرد: با عنایت به آنچه گفته شد، نباید به گونه‌ای عمل شود که جامعه اینگونه برداشت کند که تصمیم‌گیران بدون توجه به آسیب مهمی که این طرح به ارزش مهمی چون عدالت وارد می‌کند و همچنین بدون استدلال علمی جهت توجیه افکار عمومی این طرح را بدون توجه به عدالت و عقلانیت با عنایت به درآمدزایی آن ادامه می‌دهند که این مساله منجر به آسیب به سرمایه اجتماعی کشور می‌گردد.

وی تصریح کرد: این موضوع را یک بار در مجلس تذکر دادم و بعد از این تذکر اعلام شد که محدودیت تردد برداشته شده است ولی بعد از مدتی متوجه شدیم که ستاد ملی کرونا همچنان در حال اجرای محدودیت تردد شبانه است؛ لذا بدون توجه به استدلال‌ها و در شرایطی که مهمترین لازمه‌ی غلبه بر کرونا، همراهی اجتماعی است، نمی‌شود کشور را اینگونه اداره کرد.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه موضوعات کرونا و تصمیم‌گیری درباره آن در اختیار مجلس نیست و مربوط به ستاد ملی کرونا است، نیازمند ورود اعضای این ستاد خصوصاً رئیس جمهور هستیم.

کد خبر 531528

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.