کسب مجوز یک پروژه ملی در دانشگاه اصفهان پس از ۱۵ سال

معاون مالی و اداری دانشگاه اصفهان گفت: ساختمان آزمایشگاه‌های علوم و فن آوری های نوین با ۳۲ هزار متر مربع زیربنا به عنوان یک این پروژه ملی ثبت شده و امیدواریم در بودجه ۱۴۰۱ لحاظ شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، ولی الله میرخانی، امروز _چهارشنبه ۲۴ شهریور ماه_ در نشست خبری معرفی فعالیت‌های هشت سال گذشته معاونت مالی اداری دانشگاه با تبریک به دانشجویان به دلیل آغاز سال تحصیلی جدید، اظهار کرد: بزرگترین سرمایه جامعه بشری نیروی انسانی است. در دانشگاه اصفهان دو دسته کارمند تحت عنوان مشمول آئین نامه و حجمی در حال فعالیت هستند. در پایان سال ۱۳۹۱ تعداد کل کارمندان این مرکز علمی ۱۳۵۵ نفر بوده که در سال ۱۴۰۰ این تعداد به ۹۳۵ نفر کاهش پیدا کرده است.

وی با اشاره به اینکه نسبت کارمند به هیئت علمی در مراکز دانشگاهی طبق استاندارد باید ۱:۱ باشد، گفت: این نسبت برای دانشگاه اصفهان در پایان سال ۱۳۹۱ عدد ۱.۷۲ را نشان می‌داد ولی در سال ۱۴۰۰ تعداد کارمندان به ۹۳۵ نفر رسید است و نزدیک به ۳۲ درصد کاهش تعداد کارمند داشته ایم.

میرخانی گفت: در پایان سال ۱۳۹۱ تعداد دانشجویان این مرکز ۱۰ هزار و ۵۰۰ نفر بوده است، اما در حال حاضر این مرکز علمی پذیرای نزدیک به ۱۷ هزار دانشجو است. تعداد دانشجویان ۱.۵ برابر شده و اگر قرار بود با همان نسبت کارمند به هیئت علمی پایان سال ۱۳۹۱ (۱.۷۲) به فعالیت ادامه دهیم، این دانشگاه باید یکهزار و ۸۰۰ کارمند داشت.

کسب مجوز یک پروژه ملی در دانشگاه اصفهان پس از ۱۵ سال

وی با تاکید بر مسئله صرفه جویی، گفت: قصد ما کاهش نیرو نبوده بلکه با این کار استاندارد سازی را سرلوحه کار قرار داده ایم. صرفه جویی مالی که در این زمینه داشته‌ایم برای توسعه دانشگاه مصرف شده است.

میرخانی با اشاره به اینکه دانشگاه اصفهان تنها مرکز علمی کشور است که کارمندانش را در زمرمه مشاغل سخت و زیان‌آور ثبت کرده است، گفت: پرداخت کمک هزینه ازدواج و فوت برای این افراد، تکمیل پرونده‌های استخدامی نیروهای قراردادی که در سال ۱۳۹۰ از نیروی شرکتی به قراردادی تبدیل وضعیت شده‌اند، پرداخت سنوات، تبدیل وضعیت خدمتی کارکنان ایثارگران و ثبت اطلاعات در سامانه کارمند ایران برای همه کارکنان این مرکز علمی و … از دیگر خدمات ارائه شده در طول این هشت سال است.

وی در رابطه با ایجاد ساختارهای نظام‌مند علمی در مدیریت کارکنان، ادامه داد: بازنگری در آئین نامه کارکنان و هیئت علمی در راستای رفع موانع تولید، نگارش و اجرای دستورالعمل بهره‌وری کارکنان و استخراج بیش ۳۰۰ فرمول تعیین بهره‌وری، تدوین دستورالعمل حق لباس کارکنان، پرداخت حق فنی کارکنان ، صدور احکام سختی کار کارکنان دانشگاه و … نیز از دیگر فعالیت‌های انجام شده در این زمینه است.

میرخانی در رابطه به اقدامات رفاهی به منظور ارتقا سلامت زندگی کارکنان، خاطرنشان کرد: تدوین تقویم آموزشی کارکنان، انجام چکاپ پزشکی کارکنان به میزان ۶ هزار و ۲۲۰ مورد طی هشت سال، قرارداد با مراکز مشاوره، فراهم نمودن امکان استفاده از اماکن تفریحی در شهرهای مختلف و .... از جمله اقداماتی است که در این حوزه انجام شده است.

وی با اشاره به بیت " بنی آدمی اعضای یک پیکرند که در آفرینش زیک گوهراند"، گفت: دانشگاه اصفهان تمام تلاش خود را به کار بسته است تا در کنار حل مسائل و معضلات این مرکز علمی الگویی برای دیگر مراکز باشد تا مشکلات آنان نیز رفع شود.

بودجه عمرانی دانشگاه اصفهان در هشت سال گذشته صفر بوده است

معاون اداری و مالی دانشگاه اصفهان با اشاره به اینکه بودجه دانشگاه اصفهان بیش از پنج برابر افزایش را تجربه کرده است، خاطرنشان کرد: بودجه عمرانی دانشگاه اصفهان در هشت سال گذشته صفر بوده است ولی کارهای عمرانی روی زمین نمانده است. بودجه دانشگاه از حدود ۸۰ میلیارد تومان به ۴۲۲ میلیارد تومان رسیده است.

وی فعالیت‌های انجام شده در امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه اصفهان را به سه بخش بهره برداری و نگهداری و مدیریت سبز، نوسازی و بهسازی تقسیم کرد و گفت: پروژه‌های مدیریت بهینه آب دانشگاه، هوشمندسازی موتورخانه‌ها، بهینه سازی موتورخانه‌ها، بهینه سازی شبکه آبرسانی، اصلاح روشنایی ساختمان‌ها و معابر و هوشمند سازی آن‌ها، نصب سامانه کنتورهای هوشمند و بانک خازن، بازسازی آسانسورها و دیزل ژنراتورها و توسعه فضای سبز در پردیس دانشگاه از اصلی ترین پروژه‌های بهره‌برداری، نگهداری و مدیریت فضای سبز است.

میرخانی در رابطه با پروژه‌های نوسازی و بهسازی این مرکز ادامه داد: این پروژه‌ها شامل سه قسمت ناحیه نوآوری و فناوری، ساختمان‌های آموزشی و ساختمان‌های خدمانی- رفاهی- اداری- ورزشی و فرهنگی است.

وی ادامه داد: تکمیل ساختمان‌های نیمه تمام یا متوقف باقیمانده از قبل، احداث ساختمان‌های جدید مورد نیاز دانشگاه و طراحی ساختمان‌های جدید مورد نیاز فعلی و توسعه آتی دانشگاه را از مهمترین پروژه‌ها در طی هشت سال گذشته بوده است.

معاون اداری و مالی دانشگاه اصفهان طراحی ساختمان دانشکده امور اداری و اقتصاد، طراحی ساختمان ژنتیک و دانشکده جغرافیا و زمین شناسی، طراحی ساختمان دانشکده الهیات و معارف اهل بیت (ع) را از اصلی ترین پروژه‌های خیر ساز در حال طراحی دانست.

وی با اشاره به هزینه‌های انجام شده در پروژه‌های دانشگاه گفت: مجموع هزینه به‌روز شده در هشت سال گذشته، چهار هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال بوده است و علاوه بر اجرای طرح‌های عمرانی خرید تجهیزات آزمایشگاهی در سال‌های ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۰ برای دانشگاه حدود ۶۰ میلیارد تومان هزینه‌در بر داشته است که از محل درآمدهای اختصاصی دانشگاه تأمین اعتبار شده است.

میرخانی خاطرنشان کرد: یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در پروژه‌های نوسازی و بهسازی، یکهزار و ۷۰۰ میلیارد ریال در پروژه‌های توسعه و احداث، ۸۰۰ میلیارد ریال در پروژه‌های فضای سبز و ۱۰۰ میلیارد ریال در پروژه‌های مدیریت سبز هزینه شده است.

وی تاکید کرد: تمام این اقدامات در شرایط جنگ اقتصادی صورت پذیرفته و اگر تحریم‌های ظالمانه وجود نداشت مطمئناٌ فعالیت‌های بیشتری صورت گرفته بود.

معاون اداری و مالی دانشگاه اصفهان با اشاره به کسب مجوز کمسیون ماده ۲۳ در یک پروژه ملی دانشگاه اصفهان پس از ۱۵ سال خبر داد و گفت: ساختمان آزمایشگاه‌های علوم و فن آوری های نوین با ۳۲ هزار متر مربع زیربنا به عنوان یک این پروژه ملی ثبت شده و امیدواریم در بودجه ۱۴۰۱ لحاظ شود.

به گزارش ایمنا، در ادامه از برخی پروژه‌های انجام شده در دانشگاه اصفهان بازدید به عمل آمد و با حضور هوشنگ طالبی، رئیس دانشگاه اصفهان مورد افتتاح قرار گرفت:

کسب مجوز یک پروژه ملی در دانشگاه اصفهان پس از ۱۵ سال

  • سالن جلسات ساختمان مرکزی دانشگاه اصفهان با هزینه‌ای بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال
  • احداث موزه منابع طبیعی دانشگاه با هزینه‌ای بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال
  • ۶ زمین تنیس با هزینه با هزینه‌ای بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال (فاز اول)
  • بازسازی دانشکده تربیت بدنی با همت خیرین با هزینه بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال
  • نوسازی و بهسازی شده دانشکده زبان‌های خارجی با هزینه‌ای بالغ بر یک ۱۵ میلیارد ریال
  • نوسازی و بهسازی نود و پنجمین واحد کوی دانشگاه با هزینه‌ای بالغ بر ۱۷۰ میلیارد ریال
  • تعمیرات خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه اصفهان با هزینه‌ای بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال

کد خبر 522359

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.