میوه‌های تابستانی با هسته‌های خطرناک

هسته بعضی از میوه‌ها حاوی اسیدهیدروسیانیک است که موجب مسمومیت شدید می‌شود.

به گزارش ایمنا، محمد ایهاب فواد از بخش بیولوژی مرکز ملی تحقیقاتی مصر اظهار کرد: هسته بعضی از میوه‌ها حاوی اسید هیدروسیانیک است که مسمومیت شدید را موجب خواهد شد.

به گفته وی هسته‌های آلو، هلو، سیب و زردآلو و بادام تلخ خطرناک است. بیشترین مقدار اسید هیدروسیانیک در بادام تلخ وجود دارد. ۱۰۰ گرم هسته زردآلو می‌تواند باعث مرگ شخص شود. تلخی مزه هسته گویای وجود اسید هیدروسیانیک و نشانه غلظت این سم است. مقدار اسید هیدروسیانیک بیشتر در هسته‌های آبدار که حاوی رطوبت زیاد است وجود دارد. دُز مهلک اسید هیدروسیانیک ۰,۲۴-۰,۹۷ میلی‌گرم در هر لیتر خون است.

مطابق با داده‌های سرویس اروپایی امنیت مواد غذایی در روز می‌توان فقط نصف هسته زردآلو را مصرف کرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کد خبر 500385

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.