آیا پسرها برای ازدواج به دوستان خیابانی خود اعتماد می‌کنند؟

خبرگزاری ایمنا: آیا پسرها برای ازدواج به دخترانی که با آنها رابطه داشته اند اعتماد می کنند؟ این سوالی است که با افزایش ارتباط های نادرست بین دختران و پسران مطرح می شود.

به گزارش ایمنا دکتر محسن ایمانی عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس به این سوال پاسخ می دهد. ایمانی در گفتگو با ایمنا اظهار داشت: دوستی‌های‌ خیابانی، عاری‌ از شکوفایی‌ محبت‌ و عشق‌ واقعی‌ است و هیچ پشتوانه‌‌ عشق و محبتی ندارد و ادامه آن جامعه را با مشکلات فراوانی رو به رو می‌کند.
وی با تاکید بر این که چنانچه این دوستی‌ها تداوم پیدا کند موجب ایجاد روابط پیشرفته‌تر بین دختر و پسر می‌شود، افزود: پسران نسبت‌ به‌ جنبه‌ غریزی‌ تخیلات‌ خود غافل‌ ‌ نمی‌‌مانند و چنانچه رابطه‌ها تداوم پیدا کند در این رابطه فضای ناامنی برای دختران به وجود خواهد آمد.
عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس با بیان این که در این نوع رابطه‌ها هیچ یک از دوطرف برای ازدواج به طرف مقابل خود اعتماد نمی‌کنند، افزود: ایجاد این گونه روابط اگر چه در آغاز خوشایند و دلنشین است ولی هر چه بیشتر ادامه می‌یابد رگه‌های بی‌اعتمادی بین دختر و پسر را پررنگ‌تر می‌کند.
وی تعدد رابطه‌ها را یکی از مشکلات پیش‌روی ازدواج دختران و پسران خیابانی با یکدیگر عنوان کرد و افزود: چنانچه این دو نفر با یکدیگر ازدواج کرده و هر یک از دو طرف از قبل از روابط طرف مقابل با افراد دیگر اطلاع داشته باشند اعتماد به همسر دچار تزلزل شده و فضای نا امنی در زندگی به وجود خواهد آمد.
ایمانی به نظریه آدلر بنیان گذار مکتب روانشناسی فردی مبنی بر این که پسران از بین دخترانی که با آنها رابطه داشته باشند کسی را به همسری انتخاب نمی‌کنند، اشاره کرد و بیان داشت: همانطور که شواهد عینی و علمی نشان می‌دهد پسران برای ازدواج به دوست‌های خیابانی خود اعتماد نمی‌کنند و سعی می‌کنند زندگی مشترک خود را با دختران پاک و با صلابت شروع کنند.
وی با بیان این که چنانچه این روابط به ازدواج ختم شود آلودگی اخلاقی فضای خانوادگی را اشغال خواهد کرد، افزود: در صورت ازدواج این افراد با یکدیگر بی‌اعتمادی بین آنها شکل می‌گیرد و هر دو طرف و به ویژه خانم‌ها حتی برای انجام کارهای خارج از خانه و خرید نیز دچار مشکل می‌شوند.
عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس افزود: روزانه تعداد زیادی از مراجعه کنندگان به مراکز مشاوره از بی‌اعتمادی همسرانشان رنج می‌برند و می‌گویند همسران ما به ما اعتماد ندارند ومی‌گویند اگر تو دختر خوبی بودی با من هم دوست نمی‌شدی.
وی تصریح کرد: چنانچه این دوستی‌ها به ازدواج ختم شود پس‌ از مدتی‌ کوتاه‌ به‌ جدایی‌ منتهی‌ می‌شود که افزایش آمار طلاق در این زمینه منجر به بروز نابسمانی های در بطن جامعه می شود و نابهنجاری های زیادی را در پی خواهد داشت.
ایمانی با تاکید بر این که در حال حاضر ایجاد روابط بین دختر و پسر یکی از بزرگ‌ترین مشکلات کلان‌شهرهای کشور است، افزود: این مساله به علت عدم نظارت اجتماعی صحیح می‌باشد چرا که این مساله در شهرهای کوچکتر به علت کنترل بهتر روابط اجتماعی به مراتب کمتر دیده می‌شود.
وی سرخوردگی تن و روان را یکی بزرگ‌ترین آسیب‌های بعد از تمام شدن این دوستی‌ها برای هر دو طرف اعلام کرد و افزود: ممکن است این دوستی‌ها متعدد و پیشرفته باشد که ممکن است علاوه بر آسیب‌های روانی بیماری‌های خطرناکی نیز گریبانگیر آنها شود.۲۲/

کد خبر 49206

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 22
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۱:۵۷ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۷
    ما پسرها به اون دخترای آفتاب مهتاب ندیده هم اعتماد نداریم چه رسد به دخترای خیابونی البته مشکل ازونا نیست مشکل ازجامعه خراب مااست که شده عین یه شبکه فاضلابی که تا درش رو باز نکردی هیچی معلوم نیست اما بمحض اینکه درشو باز کنی و واردش بشی میفهمی که چه خبره!!

    پاسخ سایت: 0

  • IR ۱۳:۳۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۷
    دخترها هم به پسرهاي خياباني ولگرد ومعتاد اعتماد نكنند وبا انها ازدواج نكنند پسر ولگرد هم اگه حالابا تو دوست شد فردا وقتي وارد زند گي شد ميره با يه دختره ديگه دوست ميشه يه طرفه هيچ وفت قاضي نرين !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    پاسخ سایت: 0

  • IR ۱۳:۳۵ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۷
    اين مقاله مبهم است

    پاسخ سایت: 0

  • ۲۰:۳۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۷
    نمی دونم باید چی گفت فقط می دونم به عنوان یه دختر به هیچکسی نمی تونم اعتماد کنم

    پاسخ سایت: 0

  • US ۲۳:۱۷ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۷
    به این چیزا نیست! ازدواج قانون نداره، کاشکی چشم ها باز باشه و انتخابی درست انجام بدن و به حدا توکل کنن... بودن کسانی که با دوست پسرشون ازدواج کردن و سال هاست که خوشبختن و کسایی هم سنتی ازدواج کردن و آخر کار به خیانت رسیدن!!!

    پاسخ سایت: 0

  • IR ۰۷:۳۵ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۸
    اره پسر ها هم به خاطر اينكه محدود نيستند البته دور از جون بعضيهاشون همشون لجنند لجن چون ازادند هر غلطي دلشون ميخواد مي كنند بعد غيرتشونا مي زارند برا اون دختري كه گرفتند چون خودشون ريگ به كفششون بوده اعتماد به زن وزنگيشون ندارند خلاصه اينها سر گرمي ما براي خودمان درست كرديم فرق نداره زن يامرد دختر ياپسر هردو بايد باوجدان وانسان باشند هر دو ازادند وهر دو را خداوند يك جور افريده اين تفاوت را ما ادما به وجود اورديم وبايد ياد بگيريم كه انسان باشيم .

    پاسخ سایت: 0

  • IR ۰۷:۴۱ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۸
    بحث سنتی یا مدرن ازدواج کردن نیست مهم ازدواج بر پایه اصول های اساسی و ازدواج با چشمان باز هستش وباید جوانان نسبت به دیدگاهای خود به دنبال همسر مناسب بگردن .یکی اخلاق و تدین براش مهمه و یکی دیگه زیبای و پولداری پس باید آگاهانه انتخاب بشه.

    پاسخ سایت: 0

  • amin IR ۰۸:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۸
    فعلا در فضای فعلی کشور ازدواج صرفا برای ادای غریزه جنسیه نه تشکیل خانواده چه فرقی میکنه ازدواج با خیابانی باشه یا با خونگی قبح طلاق در جامعه ما ریخته شده و چون پایه ازدواج در ایران اشتباه برای کوچکترین مشکلی به طلاق می انجامه سیاستها باید عوض بشه تا کی میخواین خودتونا گول بزنین و مردم را ....... فرض کنین

    پاسخ سایت: 0

  • هیچ کس IR ۰۸:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۸
    ای کاش معشوق ز عاشق طلب جان میکرد تا که هر بی سرپایی نشود یار کسی

    پاسخ سایت: 0

  • IR ۰۹:۱۱ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۸
    اتفاقا خوب هم به این چیزها هست... وقتی یه رابطه از روی شهوت باشه چشم ها که باز نمیشه هیچ،گوش ها هم کر میشه چه انتخاب درستی ؟؟از روی کاری که از ریشه غلطه میشه انجام داد؟؟؟ تازه میگی که به خدا توکل کنیم؟!!!بنده خدا چطور وقتی خود خدا میگه از این هرزه بازیها خودتون دور نگه دارین،بعدش ما گوش ندیم و بریم دنبال غریزه بعد توکل کنیم!!! خیلی حرف جالبی زدی!!! اون دوستمون حرف قشنگی زده(دمش گرم): "مشکل ازجامعه خراب مااست که شده عین یه شبکه فاضلابی که تا درش رو باز نکردی هیچی معلوم نیست اما بمحض اینکه درشو باز کنی و واردش بشی میفهمی که چه خبره!! منم باش موافقم؛ امان از خود ما که شدیم فقط ادعا و ادا و اصول، روشنفکر نما و ادعای چیز دونستن،اما واقعا در همه سطوح سنی، جهالت و نادانی و بی اطلاعی فریاد میزنه چه خانه،چه مدرسه،چه دانشگاه،چه حوزه،چه استاد،چه دانشجو،چه پدر،چه مادر،چه....

    پاسخ سایت: 0

  • ۱۰:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۸
    خیلی جالبه که پسرای امروزی با دختری که دوست خودشون بوده ازدواج نمی کنن و با دختری که با پسری دیگه دوست بوده ازواج می کنن و فکر می کنن اون یلی با حیاتره...!

    پاسخ سایت: 0

  • IR ۱۲:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۸
    با این ائرس کامپیوتر من مشکل دارید که بعضی از نظرات من را سانسور میکنید!ای ول به این آزاد اندیشی بابا حق دارن بعضی از این روزنامه ها و خبر گذاری ها را تعطیل میکنن

    پاسخ سایت: 0

  • IR ۱۳:۱۹ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۸
    بهتره با دوستای خودمون ازدواج کنیم تا با دوستای دیگرون

    پاسخ سایت: 0

  • IR ۰۹:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۹
    یه بزرگی راجع به ازدواج گفته: " برای بدبخت شدن هیچ وقت دیر نیست "

    پاسخ سایت: 0

  • IR ۱۳:۱۹ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۹
    دوستی خیابانی با آشنایی برای ازدواج خیلی فرق داره!دوستس خیابانی صرفا برای سرگرمیو بعضا هم برای اطفائ میل جنسی! اما آشنایی با جنس مخالف در اجتماع و بمنظور ازدواج البته با رعایت اصول کار اشتباهی نیست.شناخت طرفین از همدیگه در این نوع ازدواجها خیلی واقعی تر و عمیق تره!اما بهتره از یه مرحله ای به بعد خانواده ها مطلع و وارد عمل بشن.

    پاسخ سایت: 0

  • IR ۱۲:۰۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۰
    این قانونی که شما سعی می کنید نهادینه کنید کاملا اشتباهه آدم با کسی که دوسش داره ازدواج می کنه حالا می خواد این آشنایی تو خیابون باشه یا از طریق خانواده آدما اگه به زندگی مشترک تعهد داشته باشه این مسائل پیش نمی یاد.

    پاسخ سایت: 0

  • صبا IR ۱۲:۰۳ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۰
    این قانونی که شما سعی می کنید نهادینه کنید کاملا اشتباهه آدم با کسی که دوسش داره ازدواج می کنه حالا می خواد این آشنایی تو خیابون باشه یا از طریق خانواده آدما اگه به زندگی مشترک تعهد داشته باشه این مسائل پیش نمی یاد.

    پاسخ سایت: 0

  • حجت IR ۰۱:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۱
    1
    اگه از مهاجرتهای بی رویه هموطنان خوزستانی و استانهای غربی جلوگیری کنید یا تدبیری بیندیشید که به کوه و دیار خودشون برگردند, اون وقت شاهد مدینه فاضله ای خواهیم بود که بویی از بی اعتمادی و فساد نخواهد داد.

    پاسخ سایت: 0

  • سامان IR ۱۲:۳۳ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۱
    من با زنم توی اینترنت اشنا شدم حالا بعد 4 سال با هم ازدواج کردیم توی 2تا شهر مختلف بودیم ولی به هم رسیدیم یک سال از ازدواج ما میگذره هیچ مشکلی نداریم و زنم باعث همه ی موفقیت های منه

    پاسخ سایت: 0

  • US ۱۴:۱۶ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
    واقعا برای ایمنا متاسفم که همچین نظری را تایید کردند. « اگر از مهاجرتهای بی رویه هموطنان...» شعور و فرهنگ به خوزستانی بودن یا اصفهانی بودن نیست ای مسئولان مدعی!!!

    پاسخ سایت: 0

  • امید ۰۱:۱۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۳
    آقای محترم شهر واستان شما وابسته و محتاج به پول نفت گاز بی پایان خوزستان است چطور از شهر شما و تمام ایران میتوانند به ......... واقعا حرف شما زشت بود و تاسف بیشتر از تایید ایمنا

    پاسخ سایت: 0

  • IR ۰۸:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۶
    نه مسلمه که ازدواج نمیکنند چون همیشه خودخواهی آقایون زبانزد بوده که با دخترا دوست می شن هزارتا وعده وعید می دن بهشون و بعد که خوب خوششون را گذروندن میگن به درد زندگی نمی خورن چون بعد از ما با دیگران دوست می شن آیا این احتمال برای خود آقایون نیست که بعد از اون دختر با کسی دیگه دوست بشن واقعاً این اجحاف ها در حق دختران در جامعه ما نوبره

    پاسخ سایت: 0