۲۸ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۴
کرونای انگلیسی مرگبار نیست

نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد نوع جهش یافته انگلیسی کرونا یا B.1.1.7، یکی از مسری ترین انواع کووید ۱۹ است، اما سوال مهمی که در این زمینه مطرح می شود، این است که آیا این ویروس همان قدر که قابلیت انتقال دارد، کشنده هم هست؟

به گزارش ایمنا، در اوایل سپتامبر سال ۲۰۲۰ میلادی و ماه‌ها پس از شناسایی اولین مورد ویروس کرونا در چین، دانشمندان نوع جدیدی از این ویروس را در جنوب شرقی انگلیس کشف کردند. این گونه جهش یافته ویروس کرونا که بیشتر از سویه اولیه قابل انتقال بود، موجب افزایش سرعت ابتلای بیماری در بسیاری از جوامع و کشورها شده و بعضی مطالعات اولیه نشان داد احتمالاً این گونه جدید، مرگ و میر بیشتری دارد.
نتایج یک مطالعه جدید نشان داده است که تخمین‌های اولیه در این رابطه اشتباه بوده و افراد آلوده به این نوع ویروس، کمتر دچار بیماری شدید و مرگ آور می‌شوند. بر اساس نتایج این مطالعه که شرح کامل آن در آخرین شماره مجله تخصصی بیماری‌های عفونی لنست (The Lancet Infective Diseases) منتشر شده است، افرادی که به ویروس کرونای انگلیسی آلوده شده‌اند، کمتر دچار بیماری شدید شده و فوت می‌کنند.

بر این اساس گزارش شده است، افرادی که به این نوع ویروس کرونا مبتلا شده‌اند، علائم شدیدتری را تجربه نکرده و بیشتر در معرض خطر مرگ نیستند. برای این مطالعه، محققان داده‌های مربوط به زمانی را که این نوع برای اولین بار در انگلستان شناسایی شد، بررسی کردند. آنها اطلاعات پزشکی ۳۴۱ بیمار مراجعه کننده به بیمارستان کالج دانشگاه لندن و بیمارستان دانشگاه میدل اسکس شمالی را در فاصله ماه‌های نوامبر تا دسامبر سال ۲۰۲۰ جمع آوری کردند.

بر این اساس مشخص شد تست کرونای ۵۸ درصد از این شرکت کنندگان برای نوع B.1.1.7 مثبت بوده و ۴۲ درصد دیگر آلوده به سویه‌های دیگر کرونا بودند. پس از تجزیه و تحلیل کامل این اطلاعات، پژوهشگران به این نتیجه رسیدند که بیماران آلوده به گونه انگلیسی کرونا، بار ویروسی یا مقدار بیشتری از ویروس را در بدن خود دارند، اما هیچ ارتباطی بین میزان ابتلای شدیدتر و افزایش مرگ و میر در نوع انگلیسی ویروس کرونا به دست نیامده است؛ هرچند احتمال نیاز به مصرف اکسیژن در این بیماران بیشتر است.

به طور کلی و طبق نتایج پایانی این مطالعه، نوع انگلیسی کرونا باعث بیماری شدیدتر و مرگ افراد نمی‌شود.

منبع: سینا پرس

کد خبر 487448

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.