به گزارش ایمنا محمدرضا نریمانی شامگاه یکشنبه در جلسه شورای اداری اصفهان با اشاره به اینکه ۵،۳ درصد معادل ۵۶۰ هزار هکتار از مساحت در استان اصفهان به اراضی کشاورزی اختصاص دارد، اظهار داشت: از این میزان سالانه ۴۰۰ هزار هکتار از اراضی زیر کشت محصولات زراعی و باغی میرود.
وی افزود: در حال حاضر هشت محصول زراعی، باغی و دامی کشاورزی استان اصفهان دارای ضریب بالای ۱۰۰ درصد هستند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان نقش کشاورزی را در اقتصاد استان و همچنین سطح ملی بسیار مهم ارزیابی کرد و بیان داشت: این سازمان برای دستیابی و تحقق اهداف سند چشمانداز ۲۰ ساله کشور اقدامات مطلوبی را اجرایی کرده است.
وی با بیان اینکه صادارت محصولات کشاورزی استان اصفهان در سال گذشته به نسبت سال ۱۳۸۸ از لحاظ ارزش ۸۰ درصد رشد داشته است، گفت: در سال گذشته صادارت این محصولها از لحاظ وزن با افزایش ۵۰ درصدی روبهرو بوده است.
نریمانی به کسب رتبه نخست اصفهان در تولید گوشت مرغ، بوقلمون، رکورد شیر و تولیدات و توزیع جوجه بومی، اظهار داشت: تولیدات دامی، گوشت شترمرغ، جوجه شترمرغ، شیر خام، گاو اصیل و گاو دورگ رتبه دوم به اصفهان اختصاص داده شده است.
وی افزود: استان اصفهان در تولید کندوی عسل از رتبه سوم برخوردار است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه سالانه ۳۰ گونه از ماهیان زینتی به میزان ۴۱ میلیون قطعه در اصفهان تولید میشود، بیان داشت: در این راستا استان اصفهان رتبه نخست کشوری را دریافت کرده است.
نریمانی ادامه داد: تولیدات سالانه این میزان ماهیان زینتی در استان اشتغالزایی ۸۲۰ نفر فراهم کرده است.
وی در خصوص تولیدات محصولات زراعی در استان اصفهان و کسب عناوین مختلف، تصریح کرد: این استان در تولید گلرنگ رتبه نخست، تولیدات پیاز، ذرت علوفهای و اسپرس آبی مقام دوم و همچنین جو آبی، سیبزمینی و زرشک رتبه سوم را به خود اختصاص داده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان افزود: استان اصفهان در بخشهای مختلف صنعتی، گردشگری و کشاورزی فعالیت چشمگیری دارد.
وی با اشاره به تشکیل و تقویت صندوق حمایت از بخش کشاورزی با ۱۸۰ میلیارد ریال سرمایهگذاری، گفت: این صندوق با ۲۵۵ عضو توانسته رتبه دوم کشوری را به دست آورد.
خبرگزاری ایمنا: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: با وجود محدودیتهای شدید منابع آب در سطح استان و دارا بودن حدود ۳ درصد از سطح اراضی زیر کشت کشور، در سالهای نرمال بالغ بر ۶ میلیون تن معادل ۶ درصد از محصولات کشاورزی در اصفهان تولید میشود.
کد خبر 48021


نظر شما