جهانگیری: باید شاخص های قابل اندازه گیری از بهره وری داشته باشیم

معاون اول رئیس جمهور گفت: باید با پرهیز از کلی گویی در مورد راهکارهای افزایش بهره وری، شاخص هایی قابل رصد، ارزیابی و اندازه گیری ایجاد کرد تا شاهد اثربخشی و افزایش بهره وری در بخش‌های مختلف کشور باشیم.

به گزارش ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رئیس جمهوری، اسحاق جهانگیری روز شنبه در دیدار اعضای انجمن بهره‌وری ایران، بهره‌وری را از اصلی‌ترین موضوعات اقتصاد ایران عنوان کرد و اظهار کرد: در اسناد و برنامه‌های بالادستی و نیز سیاست‌های اقتصاد مقاومتی که از سوی رهبر معظم انقلاب ابلاغ شده است، بر افزایش بهره‌وری در همه بخش‌ها تأکید شده است.

وی با یادآوری برخی بیماری‌های مزمن اقتصادی نظیر تورم گفت: در طول برنامه‌های توسعه کشور همواره بر رشد مستمر و پایدار اقتصادی و یا افزایش ۳۰ درصدی رشد اقتصادی از محل بهره‌وری تأکید شده، اما در پایان برنامه‌های توسعه این اهداف محقق نشده است.

جهانگیری افزود: بیماری‌های مزمن اقتصاد کشور ساختاری است و گاهی حتی با انتقال برخی مجموعه‌ها به بخش خصوصی نیز بهره‌وری افزایش نیافته است در حالی که تصور می‌شد با مدیریت بخش خصوصی و اقتصاد رقابتی‌تر، بازدهی سرمایه و نیروی کار افزایش یابد.

وی با تأکید بر رمزگشایی جدی از این مؤلفه‌های اقتصادی ضمن تشکر از انجمن بهره‌وری ایران که دغدغه و مسئولیت تفکر در مورد مسائل کلیدی کشور دارند، گفت: باید با پرهیز از کلی گویی در مورد راهکارهای افزایش بهره‌وری، شاخص‌هایی قابل رصد، ارزیابی و اندازه‌گیری ایجاد کرد تا شاهد اثربخشی و افزایش بهره‌وری در بخش‌های مختلف کشور باشیم.

معاون اول رئیس جمهور سپس به موضوع بهره‌ور کردن تولید انرژی در کشور اشاره کرد و گفت: انرژی یکی از اصلی‌ترین مسائل کشور است و باید به طور جدی برای پایدار کردن میزان تولید، کاهش مصرف و افزایش بهره‌وری از منابع انرژی کشور برنامه‌ریزی و تلاش شود.

در این جلسه که وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور نیز حضور داشتند، مدیر عامل انجمن بهره‌وری ایران گزارشی از سهم سالانه بهره‌وری و عوامل تولید در رشد اقتصادی کشور ارائه و به میزان بهره‌وری در حوزه نیروی کار و سرمایه و گفت: بیشترین رشد بهره‌وری در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات بوده است و در سایر بخش‌ها نظیر انرژی با هدر رفت بهره‌وری مواجه هستیم.

کد خبر 470377

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.