تعداد دکل‌های حفاری نفت فعال ونزوئلا صفر شد

ونزوئلا پس از این که آخرین شرکتی که همچنان سرگرم حفاری نفت در این کشور بود آخرین دکل حفاری فعال را متوقف کرد، دیگر دکل حفاری فعال ندارد.

به گزارش ایمنا، طبق آمار ماهانه شرکت خدمات میدان نفتی بیکرهیوز، ونزوئلا تا ژوئن سال ۲۰۲۰ یک دکل حفاری فعال داشت.

پس از اینکه ابرغول آمریکایی شورون فعالیت‌های نفتی خود در ونزوئلا را به دلیل تحریم‌های آمریکا معلق کرد، شرکت "نابورز اینداستریز" که پیمانکار شورون بود، فعالیت خود را متوقف کرد.

شرکت شورون در سه ماهه دوم ضرر و زیان ۲.۶ میلیارد دلار را به دلیل سرمایه گذاری خود در ونزوئلا متحمل شد. ابهامات پیرامون فضای فعالیت و دورنمای کلی بازار نفت، باعث شد این ابرغول آمریکایی بزرگترین ضرر مالی در سه دهه گذشته را تجربه کند.

تونی پتریو، رئیس و مدیرعامل نابورز گفت: در ونزوئلا خروج آخرین مشتری اصلی ما باعث شد فعالیتمان را متوقف کنیم.

رأس دالن، مؤسسه بانک سرمایه گذاری کاراکاس کپیتال به روزنامه هیوستون کرونیکل گفت: اکنون که نابور دکل حفاری فعال خود را تعطیل کرده است، ونزوئلا هیچ دکل حفاری نفتی ندارد.

این اتفاق به معنای بازگشت ونزوئلا به یک قرن عقبتر و پیش از سال ۱۹۱۴ است که نخستین چاه نفت ونزوئلا حفاری شد.

تولید نفت ونزوئلا سالیان متمادی است که دچار سقوط آزاد شده اما تحریم‌های آمریکا علیه صنعت و صادرات نفت ونزوئلا، کمبود نقدینگی و پاندمی ویروس کرونا تیر خلاص را به صنعت این کشور زدند.

صنعت نفت ونزوئلا حتی پیش از سقوط قیمت نفت و شیوع ویروس کرونا به دلیل تحریم‌های سخت گیرانه آمریکا که با هدف سرنگونی دولت نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا اعمال شدند در حال فروپاشی بود. درآمد نفتی تنها منبع ارزآوری مادورو بود و آمریکا به دنبال آن بوده تا حد امکان مانع تجارت نفت ونزوئلا شود.

بعلاوه، شرکت نفتی دولتی PDVSA به شدت دچار کمبود منابع مالی بوده و سال‌ها در تعمیرات و نگهداری تأسیسات و پالایشگاه‌ها سرمایه گذاری نکرده است.

بر اساس گزارش اویل پرایس، تولید نفت شرکت PDVSA در ژوئن ۳۲ درصد کاهش پیدا کرد و تولید ونزوئلا در ژوئیه به پایین‌ترین حد در ۷۵ سال اخیر رسید و تنها ۳۷۴ هزار بشکه در روز بود در حالی که ونزوئلا صاحب بزرگترین ذخایر نفت قطعی جهان است.

منبع: ایسنا

کد خبر 437484

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.