پرونده ۲ پزشک مازنی مدعی درمان کرونا با شربت گیاهی به مراجع قانونی رفت

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: براساس شکایت خانواده بیماران کرونایی، پرونده چهار متخلف از جمله دو پزشک عامل فروش شربت گیاهی مدعی درمان این ویروس در استان به مراجع قانونی رفت.

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی نظام پزشکی، دکتر محمدرضا شیران افزود: برخی افراد شربت گیاهی ادعایی برای درمان ویروس کرونا را با قیمت بین ۲۰ تا ۴۰ میلیون ریال به خانواده بیماران کرونایی فروختند.

وی اضافه کرد: پرونده این متخلفان ابتدا به سازمان نظام پزشکی استان و سپس تعزیرات حکومتی برای برخورد قانونی نسبت به فروش این داروهای غیر قانونی ارسال می‌شود تا این رویه برای سایر متخلفان مدعی نیز در آینده اجرا شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران خاطرنشان کرد: تاکنون هیچ دار، واکسن و شربت گیاهی برای درمان ویروس کرونا نه تنها در استان مازندران که در سطح کشور نیز تولید نشده و درمان بیماران کرونایی نیز طبق پروتکل‌های دارویی ابلاغی از سوی وزارت بهداشت و درمان در داخل بیمارستان‌ها انجام خواهد شد.

وی توضیح داد: خانواده بیماران کرونایی داخل و خارج استان که به دلایلی شربت گیاهی ادعایی برای درمان این ویروس را از این افراد و یا سایر افراد متخلف خریداری کردند، می‌توانند مستندات و شکایت خود را به معاونت غذا و دارو برای برخورد قانونی با متخلفان ارائه دهند.

شیران با بیان اینکه تاکنون خانواده دو بیمار کرونایی که شربت مورد ادعایی را خریداری کردند، شکایت خود را ارائه دادند و این افراد نیز شناسایی و مورد پیگیرد قانونی قرار داده شدند، افزود: هفته گذشته طرح پژوهشی در ارتباط با یک نوع گیاه دارویی مؤثر در بهبود بیماران کرونایی به معاونت تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران ارسال شد که پس از بررسی دانشگاه علوم پزشکی مازندران مجوز آزمایش این شربت گیاهی بر روی تعداد معدودی از بیماران کرونایی بستری در یکی از بیمارستان‌های استان مازندران را صادر کرد.

وی تصریح کرد: پس از آزمایش این داروی گیاهی بر روی تعداد اندکی از بیماران که گفته می‌شود دو یا سه نفر بیشتر نبودند، موجی از درخواست‌ها برای این شربت گیاهی ادعایی برای درمان کرونا در سطح استان و حتی سایر استان‌های کشور راه افتاد به گونه‌ای که بخش زیادی از وقت داروخانه داران در استان به خصوص شهرستان آمل که این شربت گیاهی بر روی بیماران این منطقه مورد آزمایش قرار گرفته بود، صرف پاسخگویی به این درخواست‌ها شد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران اضافه کرد: اگرچه دانشگاه علوم پزشکی مازندران به خصوص معاونت تحقیقات و فناوری این دانشگاه این خبر را به طور قاطع تکذیب و تولید هر گونه دارو و یا شربت گیاهی مؤثر در درمان ویروس کرونا را تکذیب کردند، ولی همچنان برخی از افراد سود جو این داروی مورد ادعا را با قیمت میلیونی به خانواده بیماران فروختند که تعدادی از این خانواده‌ها پس از مؤثر نبودن دارو بر روی بیمارانشان راه شکایت از فروشندگان متقلب را پی گرفتند که در این ارتباط پرونده چهار متخلف از جمله دو پزشک به نظام پزشکی و تخلفات اداری و حتی تعزیرات ارسال شده است.

کد خبر 436127

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.