به گزارش ایمنا، «سو یون یی»، سرپرست تیم تحقیق در دانشگاه مینهسوتا آمریکا، در این باره میگوید: «وقتی که ما بیش از اندازه مواد قندی مصرف میکنیم میزان اضافی آن تبدیل به چربی شده و ذخیره میشود.»
وی در ادامه میافزاید: «این بافت چربی مستقرشده در اطراف قلب و اطراف شکم موجب آزاد شدن مواد شیمیایی در بدن میشود که میتواند برای سلامت قلب مضر باشد.»
در این مطالعه، محققان مصرف بلندمدت نوشیدنیهای قندی (نظیر نوشابههای گازدار) و مواد خوراکی حاوی قندهای افزودنی (مانند غذاهای فرآوری شده) و ارتباط شأن را با ذخایر چربی در اطراف قلب و سایر اعضا بررسی کردند. این مطالعه شامل بیش از ۳۰۰۰ فرد جوان سالم بود.
بنا به گزارش مهر، یافتهها نشان داد مصرف مقادیر بیشتر نوشیدنیهای قندی و مواد قندی افزودنی در طول یک دوره ۲۰ ساله با انباشت چربی بیشتر در اطراف اعضای بدن مرتبط است. از سوی دیگر، رسوبات چربی با ریسک بالاتر بیماری قلبی و دیابت مرتبط است.
نظر شما