فعالیت دوباره بازارهای اندونزی با حفظ فاصله اجتماعی

بازارهای سنتی سالاتیگا، شهری در استان جاوه مرکزی کشور اندونزی، پس از پایان محدودیت‌های اعمال شده برای مقابله با کرونا و با وجود انتقادات بسیار از بازارهای تره بار، این بار با حفظ فاصله اجتماعی و فیزیکی فعالیت خو را از نو آغاز کرده‌اند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، طی پاندمی کووید -۱۹ بسیاری از فعالیت‌های اقتصادی متوقف شده است تا شاید در نتیجه آن، سرعت انتشار ویروس کرونا کاهش پیدا کند. اگرچه بسیاری از مردم در این دوران توانسته‌اند به صورت دورکاری فعالیت خود را ادامه دهند و از طریق اینترنت کسب درآمد کنند، با این حال، اغلب مردم نتوانسته‌اند به کار در منزل مشغول شوند. در نتیجه، بسیاری از این افراد یا مجبور به ترک شغل خود بوده‌اند یا اینکه حتی در دوران اوج گسترش ویروس کرونا در محل کار خود حاضر بوده و همچون گذشته به فعالیت پرداخته‌اند. در این بین، بازارهای تره‌بار و عمده‌فروشی‌های بیشترین زیان اقتصادی را متحمل شده‌اند چرا که دولت‌ها به منظور کاهش خطر انتقال کرونا ویروس جدید، محدودیت‌های زیادی را برای آن‌ها اعمال کرده است.

با همه این اوصاف، پس از پایان محدودیت‌ها در اندونزی، فروشندگان یک بازار سنتی واقع در شهر سالاتیگا در جزیره جاوه با حفظ فاصله استاندارد از سایر فروشندگان فعالیت خود را از نو آغاز کرده‌اند و تمام تلاش خود را به کار گرفته‌اند تا با رعایت اصول بهداشتی زیان‌های اقتصادی متحمل شده در چند ماه گذشته را جبران کنند. غرفه‌های این بازار در فاصله حداقل یک متری از دیگر غرفه‌ها دایر و محل نصب آن‌ها با استفاده از گچ، از سوی مأموران دولت، روی زمین مشخص شده است. علاوه بر این، مقامات رسمی شهر نیروهای امنیتی زیادی را در این بازار به کار گرفته‌اند تا بر عملکرد فروشندگان و خریداران نظارت کامل داشته باشند و افرادی را که از ماسک و دیگر تجهیزات امنیت شخصی استفاده نکرده‌اند، طبق قوانین اعمال نشده مجازات کنند.

بازارهای تره‌بار از همان آغاز گسترش ویروس کرونا به شدت زیر نظر مقامات رسمی و دولت‌ها بوده‌اند چرا که بسیاری از مردم بر این باورند که کووید -۱۹ برای اولین بار از یک بازار تره‌بار در کلانشهر ووهان چین، مرکز ظهور ویروس کرونا، منتشر شد. در این راستا، بسیاری از سیاستمداران و دانشمندان اهل کشورهای غربی در چند ماه اخیر این بازارها را به شدت مورد انتقاد قرار داده‌اند و از دولت‌های سراسر جهان خواسته‌اند فعالیت در آن‌ها را متوقف کنند. طراحی دوباره بازار سنتی سالاتیگا درست در زمانی اتفاق افتاد، که بازارهای تره‌بار به خاطر سرعت بخشیدن به انتشار ویروس کرونا به موضوعی بسیار داغ در سراسر جهان تبدیل شده بود.

البته گفتنی است که همه بازارهای تره‌بار مانند هم نیستند؛ چه بسا بازارهایی که در آن‌ها هیچ‌گونه خرید و فروش گوشت‌های حیوانی انجام نمی‌گیرد و در بعضی نیز هیچ جایی برای فروش حیوانات زنده دیده نمی‌شود. علاوه بر این، بازارهای تره بار منبع اصلی درآمد بسیاری از خانواده‌ها به شمار می‌رود که با بسته شدن کامل آن‌ها فروشندگان نمی‌توانند ملزومات خود و خانواده را فراهم کنند. با متوقف شدن فعالیت چنین مکان‌هایی نه تنها اختلالات زیادی در زندگی مردم به وجود می‌آید و اقتصاد زیان‌های بسیاری را به دنبال می‌آورد، بلکه پیوند اجتماعی بین شهروندان نیز با مشکلات زیادی مواجه می‌شود.

کد خبر 433008

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.