به گزارش ایمنا به نقل از شبکه اطلاعرسانی تولید و تجارت ایران، عباس قبادی در این نامه آورده است که تمامی واحدهای مرتبط با زنجیره تأمین، تولید و عرضه مواد غذایی و بهداشتی شامل فروشگاههای زنجیرهای، سوپرمارکت داران، خواربارفروشان، لبنیات فروشان، فروشندگان میوه و سبزی، فروشندگان محصولات پروتئینی نظیر قصابیها، مرغ فروشیها و ماهی فروشیها، نانواییها، مراکز تهیه غذاهای آماده بیرونبر، تعمیر و تأسیسات فنی خودرو و منازل، حمل و نقل بار و مسافر درون شهری و کسب و کارهای مجازی در ایام و ساعات کاری مشابه سنوات عادی باید با رعایت پروتکلهای بهداشتی نسبت به ارائه خدمت به شهروندان مبادرت ورزند.
وی همچنین تصریح کرده است که با توجه به ضرورت رعایت زمانبندی لازم برای بررسی تبعات ناشی از برگشت مسافرین نوروزی (از سیزدهم فروردین) به شهر محل سکونت، سایر واحدهای صنفی با صلاحدید ستاد ملی پیشگیری و مقابله با کرونا تا پایان فروردین تعطیل باشند.
همچنین بر اساس گزارش آتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص وضعیت کنترل شیوع کرونا ویروس، فهرست بازگشایی تدریجی واحدهای صنفی به تفکیک رستههای صنفی و بر مبنای شاخصهایی از قبیل ضرورت ارائه خدماترسانی، میزان اشتغال، اثرگذاری فعالیت در شیوع بیماری تا ۲۵ فروردین ماه ارائه خواهد شد.
نظر شما